TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden  ve ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’a sezon başında Bayburt İl Özel İdarespor’dan transfer olan Bilal Gülden, 3’üncü Lig 4’üncü grup ekiplerinden Düzcespor’a transfer oldu.
Eksik mevkilerini gidermek iççin ara transfer çalışmalarını sürdüren 3’üncü Lig ekibi Düzcespor, Kırşehir Belediyespor’da forma giyen Bilal Gülden ile anlaştı. Bilal’in kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzasında Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu da yer aldı.
1 Mayıs 1993 yılında Almanya’nın Mannheim şehrinde dünyaya gelen gurbetçi futbolcu Bilal Gülden Türkiye’de aktif futbolculuk kariyerine 2009 yılında Osmanlıspor’da başladı. Osmanlıspor’da 1 yıllık futbol kariyeri sonrasında kendisini 3 yıllığına bir diğer Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü’ne imza attı. 
Ankaragücü ile yolları ayrılan orta saha oyuncusu tecrübeli futbolcu sırasıyla HES Kablo Kayserispor, Adana Demirspor, Boluspor, Eyüpspor, Yılport Samsunspor, Tokatspor, Bayburt İl Özel İdarespor ve son olarak Kırşehir Belediyespor'da forma giydi.
Tecrübeli futbolcu Bilal Gülden aynı zamanda U-17, U-18 ve U-19 Milli takımında da 37 müsabakada görev aldı. Kariyerinde Türkiye Ligleri ve Milli Takım olmakla beraber 315 müsabakada görev alan Gülden 28 gole imza attı.
Bilal Gülden yeni takımına imzayı atar atmaz Antalya'daki Düzcespor kampına dâhil oldu. (HABER: SALİH GÜNER)