Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1’inci Lig B Grubunda mücadele eden ve ikinci yarıya deplasmanda aldığı galibiyetle başlayan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Antalya temsilcisi Maltepespor’la evinde karşılaşacak.

İkinci yarının il maçında deplasmanda Göktürspor ile karşılaştıklarını ve rakiplerini 3 sayı farkla 32-29 mağlup ederek 2’nci yarıya galibiyetle başladıklarını belirten Antrenör Mustafa Fidan bu maçı da kazanarak yollarına emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti. 

Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda saat 16.00’da başlayacak maça çok iyi hazırlanan Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımının hedefi mutlak galibiyet.

Ligin ilk yarısını topladığı 12 puanla 3’üncü sırada tamamlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarıya da Göktükspor galibiyeti ile başladı. Bozkırın Sultanları geçtiğimiz hafta deplasmanda Göktürkspor’u 32-29 mağlup ederek galibiyetle başladı. Bu galibiyetin ardından puanını 14 yapan temsilcimiz, 3’üncü sıradaki yerini korudu. Antalya Maltepespor ise geçtiğimiz hafta sahaya çıkmamıştı.

Kadınlar 1’inci Lig B grubunda haftanın diğer maçlarında ise lider Mudanyaspor deplasmanda Hoca Ahmet Yesevispor’a konuk olacak. Liderin en yakın rakibi Polatlı Belediyespor’da kendi sahasında Göktürkspor’u konuk edecek.(HABER: SALİH