TFF 2’nci Lig, Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayarak tüm maçları yerinde takip eden Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, 2 sezondur dostluk köprüleri kuran bu ekip yine zorlu karşılaşma öncesi dostluklarını pekiştirdi.
Bayburt Özel İdarespor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşma öncesi Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, Bayburt Gadalar Taraftar Grubu Tribün Lideri Orhan Sol’a Neşet Ertaş temalı 1969 Logolu Kırşehirspor saati hediye etti.
Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, zorlu ve çekişmeli, ancak dostluk içinde geçen maçı 3-2 kazanarak play-off’a katılma hakkı elde eden Kırşehir Belediyespor’la gurur duyduklarını belirterek, şunları söyledi:
“Zorlu bir sezondan alnının akıyla çıkan Kırşehir Belediyesporumuzla ne kadar gurur duysak azdır. Her türlü imkânsızlığa rağmen elde edilen başarı Kırşehir ve Kırşehir Belediyesporumuz için tarihi niteliktedir. Tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e yükselme şansını elde eden takımımızı bugünlere taşıyan Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’na, Kulüp Başkanımız Mustafa Bulut’a ve yöneticilerimizden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Yılmaz’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Bahamettin Öztürk’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu formayı canla başla giyip, sonuna kadar ıslatan takımımızın tüm futbolcularına, teknik heyetine, doktoruna, malzemecisine ve gönül veren tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.  İnşallah play-off’ta da takımımızın başarılı olup TFF 1. Lig’e yükseleceğine inanıyorum. Tabi bu süreçte takımımızın maddi ihtiyacı olduğunu biliyoruz ve herkesin de takımımıza karınca kararınca destek vermesini istiyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)