Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1’inci Lig B grubunu 3’üncü sırada tamamlayarak play-off’lara kalmayı hak kazanan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Play-Off ilk maçında karşılaştığı Adasokağıspor'u 1 sayı farkla 21-20 mağlup ederek Alanya'daki gruplara galibiyetle başladı.

Hentbol takımımızda Nazlıcan Özdemir, Kübra Tümer, Melisa Uğuz, Saliha Hatun Çelik, Gökçe Güney, Berivan Kuş, Esra Gözüm, Nuriye Yalçın, Fatma Yiğit, Özlem Taşkın, Zeynep Nisa Erdoğan, Emine Eda Nur Özsoy, Berfin Şen, Gizem Yapıcı forma giydi.

Diğer grubunu ikinci sırada bitiren güçlü rakibi Adasokağıspor karşısında maça çok iyi başlayan Kırşehir Belediyespor ilk yarı 10-8 önde bitirdi.

İkinci yarıya rakip Adasokağıspor farkı kapattı ve bir ara 2 sayı öne bile geçti. Ancak Bozkırın Sultanları yeniden oyunda dengeyi sağlayıp 2 sayı fark attı. İkinci yarısı büyük çekişme içinde geçen müsabaka 21-20 Kırşehir Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi.

Play-off’a bir puanla başlayan Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 3’e çıkardı.

Kırşehir Belediyespor yarın saat 15.00’te Mersin Büyükşehir Belediyespor’la, 9 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ile 10 Nisan Pazar günü saat 13.00’da ise Sivas Belediyespor ile grup maçlarını tamamlayacak.

Alanya’daki şampiyonada en çok puanı toplayan 3 takım arasına girerek Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Kırşehir Belediyespor’un Adasokağıspor'u 21-20 yenmesi büyük sevinç yarattı.

Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı oyuncuları play-off’a galibiyetle başlamanın mutluluğunu sahadaki antrenörü ve yöneticileri ile doyasıya yaşarken, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hentbol Takımını kutladı ve Süper Lig yolunda bugün oynayacağı Mersin Büyük Belediyespor maçında da başarılar diledi. (Haber: Salih GÜNER)