Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, 2-1'lik Karacabey Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, kapanan takıma karşı son dakikada da olsa kazanmayı bildiklerini ve bu tür karşılaşmalarda önemli olan 3 puanı hanelerine yazdırmak olduğunu söyledi.
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 30'uncu haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Çarşamba günü kendi sahasında Karacabey Belediyespor'u uzatma dakikalarında Şerif Doğan'ın golüyle 2-1 mağlup ederek rakiplerinin de kazandığı haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor.
2-1'lik Karacabey Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Battal Çelik, şunları söyledi:
“Bugün kendi sahamızda Karacabey Belediyespor ile önemli bir maça çıktık. Karacabey Belediyespor'un play-off için bu maç son şansı idi. Bu yüzden maçı kazanma adına ellerinden geleni yaptılar. Maç boyunca üstün olan tarafın Kırşehir Belediyespor'umuz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 2'nci yarısının hemen başında Ali Kuçik'in golüyle 1-0 öne geçtik. Erken golü bulup 1-0 öne geçtikten sonra 2'nci golü bulamayınca rakibin direnci arttı. Aslında 1-0'dan sonra 2'nci hatta ve hatta 3'üncü golü bile bulacak pozisyonlar yapakaldık. Ancak girdiğimiz pozisyonlara golle sonuçlandıramadık. Daha sonra rakip beraberliği yakaladı ancak takımımız mücadeleyi maçın son düdüğüne kadar bırakmadı ve galibiyet golünü 90+4'te bulduk. Sahada taktir haklarını rakipten yana kullanan rezil bir hakem vardı. Buna rağmen bu maç özelinde diğer son 3 maçımıza oranla çok iyi oynadığımız söyleyemem. Ancak bu tür maçlarda oyundan çok skor önemlidir. Artık bu saatten sonra güzel oyundan ziyada sonucu elde etmek çok daha önemlidir. Takımımız da bunu yaptı ve son 4 maçtır yenilmemezliğinin yanısıra bu 4 karşılaşma sonunda 10 puan aldık ve Play-Off'ta ki yerimizi koruduk. Oyuncularımızın son dakikaya kadar mücadele etmeleri ve 3 puanı almaları bizleri mutlu etti. Sıralamada 2'nci ile 5'incilik arasında sadece 3 puan olduğunu düşünürsek alınan her puanın ne derece önemli olduğu da ortaya çıkıyor. Aynı şekilde 8'inci sıradaki takımla da aramızda 4 puanlık bir fark olduğunu söylemek gerekir. Bu da demek oluyor ki ligin son haftasına kadar bu Play-Off mücadelesi devam edecektir. Takımımızı ve teknik ekibimizi bu galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Artık bu maçı geride bırakarak önümüzde son derece önemli bir maç olan Bodrumspor karşılaşması var. Bodrumspor karşılaşmasından da 3 puanla dönerek Play-Off hedefimizi sürdürmek istiyoruz.”(HABER: SALİH GÜNER)