Yarın Ankara deplasmanında Mamak FK’ya konuk olacak Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu açıkladı.
Play-Off yolunda kazanılması gereken bir karşılaşmaya daha çıkacaklarını belirten Çelik, 3 puanla dönerek zirve iddialarını devam ettirmek istediklerini belirtti.
Battal Çelik yaptığı açıklamada, “Bodrumspor ve Sivas Belediyespor gibi 2 güçlü rakibimizden 3’er puan alarak yakaladığımız bu galibiyet serisini Ankara’da da sürdürmek istiyoruz. Bu 2 maçtan alınan 3’er puanın daha anlam kazanabilmesi için mutlaka Mamak FK’yı yenmek zorundayız. Rakibimiz Mamak oynadığı son maçta Bodrumspor’dan fark yiyerek sahadan 7-2’lik skorla mağlup olmuştu. Ama bizler Mamak FK’yı çok ciddiye alıyoruz. Her ne kadar ligde istedikleri yerde olmasalar bile Mamak bu ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu düşünüyorum. Ligdeki kötü grafik sergilemeleri bizleri asla rehavet yaratmayacak aksine bizi daha da motive etmelidir.  Ancak gerek maçı suni çimde oynayacak olmamız ve gerekse de 
Son 4 maçını kaybeden bir takıma karşı oynayacak olmamız bu maçı daha da zor hale getirecek ancak bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Üst sıralardaki yerimizi almamız açısından bu maçı mutlak kazanmalıyız. Yarın  Ankara’nın Çubuk İlçesindeki semt sahasında oynayacağımız Mamak FK maçında oyuncularımızdan Ali Kuçik (Covid-19) nedeni ile maç kadrosunda yer alamayacak. Sabit Hakan Yılmaz Sivas Belediye maçında sakatlanıp oyundan çıkmıştı halen sakatlığı devam ediyor. Bildiğiniz gibi Şerif Doğan sakatlığı nedeni ile devreyi kapatmıştı. Bunun haricinde sakat eksik ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor” dedi.
Artık ligin ilk yarısın sonlarına doğru yaklaşıldığında her takımın her takımı yendiği bir durumla karşı karşıya kaldıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Kırmızı grup gerçekten son derece enteresan bir grup. Bu grupta ilk yarının sonları yaklaştıkça her takım her takımı yenebiliyor. İşte 2 hafta önce lider Eyüpspor deplasmanda Turgurluspor’a kaybediyor, o Turgutluspor gidiyor Tarsus İdmanyurdu’na 4-0 mağlup oluyor. Kısaca neyin ne olacağı belli olmayan bir hal aldı. Bizlerde bu zor ama zevkli gruptan en iyi şekilde alacağımız sonuçlarla zirve hedefine adım adım yaklaşıp sezonu da en iyi noktada tamamlamak istiyoruz. Gerçekten kadro itibariyle bu ligin güçlü ekiplerinden biriyiz. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)