Kırşehir Belediyespor futbol takımı Basın Medya Sorumlusu Battal Çelik, çekilen grup kurallarını ardından açıklamalarda bulundu.
İyi bir hava yakalayıp hak ettikleri şampiyonluğu elde ederek 1’inci lige çıkmayı istediklerini belirten Yeşil-beyazlıların medya sorumlusu Battal Çelik, TFF 2.Lig Beyaz gruba bakarak Kırmızı Grupta mücadele edecek olan rakiplerinin tam dişlerine göre olduğunu ve bu grupta elinden gelenin en iyisini yaparak hedefledikleri yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önceki gün grup kurallarının belli olmasının ardından ilimizi temsil eden Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Kırmızı Grupta 1922 Konyaspor, Bayburt Özel İdarespor, Başkent Akademi Kulübü, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor AŞ, Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Turgutluspor ve Vanspor Futbol Kulübü takımıyla mücadele edecek.
Grup değerlendirmesini yapan Kırşehir Belediyespor Medya Sorumlusu Battal Çelik, şampiyonluk şanslarının yüksek olduğu bir grup olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılardan bu sene itibariyle ders çıkardıklarını belirten Battal Çelik “Geçtiğimiz sezon o sebepten dolayı bu sebepten dolayı maalesef ligi istemediğimiz noktada tamamladık. Bu sezon yepyeni bir yönetim ile yeni bir sayfa açtık ve bu şehrin taraftarları ile Basınıyla güzel bir hava yakalamak istiyoruz. Geçen seneki grupla bu seneki grubumuz hemen hemen aynı. Denk takımlar var. İyi bir hava yakalayan şehirle tek çatı altında olan takımların şampiyon olacağı enteresan bir grup olmuş. Beyaz gruba bakacak olursak şampiyonluğa oynayacak olan takımların daha fazla olduğu bir grup olmuş. Bizlerin grubu gerçekten çok iyi. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi iyi bir hava yakalayıp hakkettiğimiz şampiyonluğu elde ederek 1’inci lige çıkmayı istiyoruz” açıklamasında bulundu. (Haber: Salih GÜNER)