STADYUM: İlçe Stadyumu/Çubuk (Ankara)
HAKEMLER: Tolga Sancak**, Soner Akgün**, Kenan Özcan** (Trabzon), DÖRDÜNCÜ HAKEM: Egemen Artun* (Samsun), GÖZLEMCİ: Abdulkerim Tör, TEMSİLCİLER: Fatih Doksanoğlu, Bilal Yazgan
MAMAK FK: Burak Cemal Çelik**, Abdullah Çelik**, Hazarhan Karaca* (Dk.32 Mehmet Fatih Kurt*), Görkem Can Güner* (Dk.47 Hasan Genç**), Rahmi Muhammet Akyazı**, Mahmut Altınkaya** (Dk.70 Emran Muhammed*), Özkan Toprak**, Yavuz Alemdar* Salih Sefercik**,  Alperen Özşahin**, Enes Kubat** (Dk.69 Ahmet Karaman*)
YEDEKLER: Yiğit Kafkasyalı, Halilcan Doğan, Hüseyin İriç, Nazmi İmdat, Muhammed Yıldırım, Yiğit Arslan
TEKNİK DİREKTÖR: Alper Gülter
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Deniz Çınar**, Erbay Eker** (Dk.84 Furkan Polat*), Nuri Melih Mursal**, Onur Karakabak**, Volkan Altınsoy**, Bilal Gülden**, Serhat Mermer** (Dk.71 Gökay İravul*), Hakan Yavuz**, (Dk.46 İsmail Düzgün*), Batuhan Süer** (Dk 46 Mehmet Alaeddinoğlu**), Ahmet Karadayı**, Üstün Bilgi*** (Dk.70 Abdulkadir Akyıldız*)
YEDEKLER: Ahmet Sabri Fener, Muhammed Apuhan, Oğuzhan Yazıcı, Mehmet Fatih Bayat
TEKNİK DİREKTÖR: Gürses Kılıç
SARI KARTLAR: Burak Cemal, Salih Sefercik, Alper Özşahin, Emran Muhammed (Mamak FK), Bilal Gülden, Ahmet Karadayı (Kırşehir Belediyespor) 
GOLLER: Dk. 7 Hazarhan Karaca (Mamak FK), Dk.62 Üstün Bilgi (Kırşehir Belediyespor)
HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta son 2 maçını kazanarak zirveye doğru tırmanan Kırşehir Belediyespor, mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Mamak deplasmanından iki topu direkten döndü ve 1-1’lik skorla ayrılarak çok önemli 2 puanı Başkent’te bıraktı.
Lige Turgutluspor yenilgisi ile başlayan ve son 2 maçını evinde oynayan ve Bodrumspor ile Sivas Belediyespor’u 3’er golle geçerek tüm dikkatleri üzerine çeken Kırşehir Belediyespor, son hafta deplasmanda Bodrumspor’dan tarihi farkla 7-2’lik skorla mağlup olan Mamak FK’ya konuk oldu.
Zirve mücadelesi açısında büyük önem arz eden maçta yeşil-beyazlı temsilcimiz sahada varını yoğunu ortaya koymasına rağmen 2 topunun da direkten döndüğü maçtan galip ayrılamadı.
Çarşamba günü Çubuk İlçe Stadyumunda oynanan maça ev sahibi ekip golle başladı. Mücadelenin henüz 7’nci dakikasında Kırşehir Belediyespor savunmasının yaptığı hatayı affetmeyen Hazarhan Mamak FK’yı 1-0 öne geçirdi.
Erken gelen şoku üzerinden atmak isteyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk yarıda Hakan ve Volkan ile gole yaklaşırken bu iki futbolcunun topu da direkten döndü. İlk yarıda etkili oyununu golle sonuçlandıramayan Kırşehir Belediyespor, soyunma odasına 1-0 mağlup olarak girdi.
İkinci yarıya etkili başlayan Kırşehir Belediyespor aradığı golü 62’nci dakikada son haftaların golcü futbolcusu Üstün Bilgi ile buldu.
Golden sonra rakip kalede daha fazla görülmeye başlayan taraf Kırşehir Belediyespor olmasına rağmen yeşil-beyazlı temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda da aradığı galibiyet golünü bulamayan Kırşehir Belediyespor maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı.
Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor puanını 22 yapıp 4’üncü sıraya yükselirken, 4 hafta sonra puan sevinci yaşayan Mamak FK ise 12 puanla 14’üncü haftayı 17’nci sırada tamamladı.
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Çubuk İlçe Stadyumunda oynanan maça ev sahibi ekip Mamak FK başladı.
DAKİKA 7 (GOL): Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ani gelişen Mamak FK atağında savunmadan atılan uzun pasa hareketlenen Hazarhan Karaca, Kırşehir Belediyespor savunması ile kaleci Deniz Çınar’ın bir anlık hatası sonucunda aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturup takımını 1-0 öne geçirdi.
DAKİKA 13: Savunmadan ileri çıkan kaptan Volkan Altınsoy, uzun pasında Onur Karakabak’ı topla buluşturdu. Onur rakibini geçtiği anda ortasında savunmadan dönen topu önünde bulan Serhat Mermer yerden sert şutu yandan auta çıktı.
DAKİKA 21: Kırşehir Belediyespor orta sahayı çabuk geçti. Serhat koşu yapan Batuhan’ı gördü. Batuhan, Mamaklı defans oyuncularının ofsayt diye durması sonucunda bir anda kaleci Burak ile karşı karşıya kaldı. Batuhan topu bir anda ayağından kaçırınca auta çıkmadan son müdahalesini yapıp şutunda kaleci Burak son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
DAKİKA 28: Ahmet Karadayı’nın orta sahadan getirip son çizgide ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top bir anda Hakan Yavuz’un önünde kaldı. Hakan’da yerden düzgün bir vuruşla kaleci Burak’ın bakışları arasında meşin yuvarlak direkten patlayıp oyun alanına döndü. Dönen topu da Mamak FK’lı oyuncular uzaklaştırdı.
DAKİKA 30: Kırşehir Belediyespor erken dakikada yediği golün şokunu üzerinden atmak ve rakip kalede daha fazla görülmeye başladı. Bu dakikada Serhat Mermer pasını Onur’a çıkardı. Onur’da Üstün’ü gördü. Üstün rakibinden sıyrıldığı anda çaprazdan kaleci Burak ile karşı karşıya kaldı. Üstün’ün şutunda kaleci Burak ayaklarıyla müdahale ederek tehlikenin büyümesini önledi.
DAKİKA 32: Kırşehir Belediyespor kaleyi sağ çaprazdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına Ahmet Karadayı geçti. Ahmet’in şutu üst direği sıyırarak auta çıktı.
DAKİKA 35: Kırşehir Belediyespor sağdan köşe vuruşunu Ahmet ile Onur arasında paslaşarak kullandı. Ahmet’in pasında Onur bekletmeden ortasında savunmadan ileri çıkan Volkan Altınsoy’un kafa vuruşu kaleci Burak’ın bakışları arasında direğe çarparak auta çıktı. 
DAKİKA 37: Üstün Bilgi soldan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda kaleci Burak kornere çeldi. Bu ilk yarıdaki son pozisyon oldu ve Mamak soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya Kırşehir Belediyespor başladı.
DAKİKA 56: Kırşehir Belediyespor soldan Onur Karakabak ile etkili bir şekilde atağa çıktı. Onur’un ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza yayı üzerinde Ahmet Karadayı’nın önüne düştü. Ahmet’te bekletmeden gelişine sert şutunda meşin yuvarlak direği sıyırarak auta çıktı.
DAKİKA 62 (GOOOLLL): Kırşehir Belediyespor’un niyahet atakları golle sonuçlandı. Mamak ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Üstün Bilgi boş pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
DAKİKA 70: Beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştırarak galibiyet golü için yüklenen yeşil-beyazlı temsilcimiz bu dakikada köşe vuruşu kazandı. Ahmet Karadayı’nın köşe vuruşundan gelen topta Volkan Altınsoy’un kafa vuruşunu savunma uzaklaştırdı. Ahmet topla buluştu. Ahmet’in şutu kaleci Batuhan’ın bakışları arasında auta çıktı.
DAKİKA 90+2: Kırşehir Belediyespor son saniyede yüzde yüzlük golden yararlanamadı. Uzatma dakikalarında son kozlarını oynayan Kırşehir Belediyespor atağında İsmail Düzgün soldan atağa çıktı. Rakibini geçen İsmail, sıfıra kadar indi. Boştaki arkadaşlarına pası atmak yerine kaleye şutunu çeken İsmail meşin yuvarlağı yan ağlarla buluşturarak auta yolladı. Maçta başka pozisyon olmadı ve mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Kırşehir Belediyespor, Ligin 15’inci haftasında Pazar günü kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.