VANSPOR Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, deplasmanda karşılaştıkları Kırşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup etmelerinin sevindirici olduğunu söyleyerek, kendilerine misafirperverlik örneği gösteren Kırşehir camiası ve taraftarlarına da teşekkür etti.
Başkan Yenitürk, Kırşehir maçında taraftarların kendilerini en iyi şekilde karşıladığını belirterek, “Kırşehir maçında bizlere misafirperverlik örneği gösteren rakip taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Kırşehir camiası da bizi en iyi şekilde karşıladı” ifadelerini kullandı.
Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yenitürk, “Ligimizin kapanış maçında Kırşehir Belediyespor'u kendi evinde 1-0 yenerek ilk yarıyı güzel bir sıralamada kapatıyoruz. Futbolcularımıza, teknik heyetimize ve büyük taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Play-off potasına girmeyi başardıklarını söyleyen Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Kırşehir Vanspor karşılaşması zor birdeplasmandı, iyi bir rakiple sahaya çıktık bugün bizi yenerse puanlama sırasında 6 sırada yer alacaktı. Bizim için büyük önem taşıyan maçtı, çocuklar olağan üstü bir mücadele gösterdiler. Özellikle maçın ilk yarısında bir üstünlüğümüz vardı, topa sahip olan ve daha iyi oynayan bir takımdık ve etkili olduk. 2. Yarıda sakatlık yaşayan oyuncularımız oldu, çok fazla hamle de yapamadık bu konuda. Skoru korumaya çalıştık daha çok. Bizim için önemli ve güzel bir galibiyet oldu, devreyi iyi bir yerde kapattık, 4. Sırada yer alarak play-off potasına girmeyi başardık” dedi. (HABER MERKEZİ)