Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1’inci Ligi’nde ilimizi temsil eden Kırşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımımız 2. devre hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı temsilcimizin önceki gün Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayı Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Osman Uçar ve spor hizmetleri müdürümüz Ünsal Bektaş takip etti.

Yapılan antrenman sonrası oyuncularla görüşen Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, “Öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından herkese iyi bir takım olduğumuzu net bir şekilde gösterdiniz. Sizler buraya yeteneğiniz ile gelip karakteriniz ile kaldınız. Başta Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu olmak üzere tüm spor kamuoyunun takdirini kazandınız. Herkes bizim ne kadar kaliteli ve centilmen bir takım olduğumuzu konuşuyor. Bu takımı kurarken ‘yendiğimizde de ve yenildiğimizde de birbirine sıkı sıkı sarılan mutlu bir ekip olacağız’ dedik. Baktım ki sözlerim doğru çıktı ve şu an hep birlikte mutlu olan bir ekibiz. Ligin 2’nci yarısının başlamasına kısa bir süre kaldı ve ilk yarıda oynadığımız oyunun üstüne çıkıp hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Genç bir takımız, koşan mücadele eden bir takımız. İlk yarıda elde ettiğimiz puanların üstüne çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere tekrar sakatlığın olmadığı bir 2’nci yarı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Kırşehir Belediyespor ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını antrenör Mustafa Fidan, Murat Kılıç ve Sama Topel yönetiminde sürdürüyor. 30 Ocak 2022 tarihinde deplasmanda oynayacağı Göktürkspor karşılaşması ile ikinci yarının startını verecek olan Kırşehir Belediyespor, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Spor Bilimleri Fakültesinin Spor Salonunda yaptığı taktiksel antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Haftanın belirli günleri tek, belirli günleri ise çift idmanla çalışmalarını sürdüren hentbolcuların zinde ve morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı antrenörü Mustafa Fidan, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını, ikinci yarıya iddialı girmek istediklerini belirtti. Fidan, “Devre arasında takımdaki eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız. İkinci yarıda takımımız daha güçlü ve iyi bir motivasyonla başlayacak. Amacımız maça gelen hentbol severlere seyir zevki yüksek bir takım izletmek. İyi oyunla birlikte puanlar da kendiliğinden gelecektir” dedi.

“MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Göktürkspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli hocası Mustafa Fidan, çok önemli bir maça çıkacaklarını vurguladı. 

Fidan, “Her iki takım içinde final niteliğinde bir maç olacak. Zorlu bir karşılaşma olacak. Son haftalarda sahaya yansıttığımız oyunu oynayabilirsek kazanabiliriz. Tüm sporcularımız ve camiamız bu maçın önemini biliyor. Maçı kazanarak ligin 2’nci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Ligin ilk yarısını devreyi 6 galibiyet, 3 mağlubiyetle topladığı 12 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, 30 Ocak 2022 tarihinde ikinci devrenin ilk karşılaşmasında deplasmanda Göktürkspor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)