Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Kırşehir’de aktif olarak sosyal medyadan haber sitelerini yönetenler ve taraftarlar liderleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Çarşamba akşamı Hılla Kütük evde Sosyal medya sorumluları, taraftarlar başkanı ve liderleri ile bir araya gelen Veli Başkan desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Hılla Kütük evinde gerçekleştirilen akşam yemeğinde konuşma yapan Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, “Öncelikle buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim Buraya toplanarak hem Kırşehir Belediyespor’umuzun sosyal medya üzerinde daha çok tanıtımı için fikir alışverişinde bulunmak, hem de taraftarlar gurubu liderlerinin Ereğli maçı öncesi eksiklerini tespit etmek için bugün burada toplandık. İnşallah hep birlikte el ele bu takımı 3.lige çıkaracağız. Bu hafta bizleri gerçekten zorlu bir maç bekliyor olacak. Ereğli Belediyespor herkesin bildiği gibi bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Bizlerde sahada en iyi şekilde mücadelemizi sergileyerek 3 puanla ayrılan taraf olacağız. Öncelikle bana bu görevi layık gören başta sayın Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’ye, Valimiz sayın Necati Şentürk’e, Milletvekillerimiz sayın Mikail Arslan ve sayın Salih Çetinkaya ile bu görevde beraber yer aldığım yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Gerçekten Belediye olarak çok zor bir görevi üstlenmiştik ve Allah’a şükürler olsun ki alnımızın akıyla çıkıyoruz. Bu takımı aldığımızda ilk başta ne söylediysek söylediklerimizin arkasındayız. Ben bu takımın başarılı olacağını söylemiştim. Şuan için hala başarılıyız ve şampiyonluğa oynuyoruz. Bu takımın şuan şampiyonluğa oynamasındaki en büyük paya sahipsiziniz. Takımımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
ADIGÜZEL: DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Kırşehir Belediyespor’un 40Şehirliler Taraftarlar grubunun Başkanı Bekir Adıgüzel, Başkan Veli Şahin’in yanında olduklarını ve şampiyon olup 3.Lige çıkacaklarını söyledi.
Başkan Adıgüzel, “Veli Başkanım öncelikle buraya bizleri davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Herkesin bildiği gibi takımımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bende bu sene taraftarlar grubu başkanı olarak takıma hizmet ediyorum. Başkan olduğum günden sonra kesinlikle hiçbir taraftarlar küfür ve şiddet içerici harekelerde bulunmuyor. Herkes bizleri tebrik ediyor. Bundan dolayı da oldukça mutluyum. Bu sene şampiyon olacağız. Bütün olumsuzluklar ve yaşanan sıkıntılara rağmen şampiyon biz olacağız. Bizler inandık sizlerde inanın” açıklamasında bulundu.
SEFA İBİŞ: ŞAMPİYONLUK BİZİM ELİMİZDE
Kırşehir Cadde40 taraftarı Başkanı Sefa İbiş yaptığı açıklamada, şampiyon olmalarının kendi ellerinde olduğunu belirterek bu fırsatı sezon sonuna kadar en iyi şekilde neticelendireceklerini söyledi.
Sefa İbiş, “Başkanım sizlere ve yönetiminize taraftarlar grubunun başkanı olarak böylesine güzel bir mekanda bizleri konuk ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bizler taraftarlar olarak her zaman takımımızın arkasındaydık yine arkasında durmaya devam edeceğiz. Bu takım seneye 3. Ligte olacak herkes bunu böyle bilsin” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)