Geçtiğimiz sezon ligi üçüncü sırada bitirerek 1. Lig’e yükselme maçlarına katılan ve play-off yarı finalinde Sakaryaspor’a kaybederek 1. Lig’in kapısında dönen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri hem yeni bir takım kurma çalışmalarını, hem de maddi sorunlarını çözümlemek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Takıma destek arayışlarını sürdüren Başkan Mustafa Bulut, As Başkan Çağatay Han Torun, Basın Sözcüsü Battal Çelik ve Kulüp Sekreteri Fatih Tokmak ile birlikte önceki gün Çemaş Genel Müdürü F. Mete Demirman ve Fabrika Müdürü Levent Kınık'ı ziyaret ederek Kırşehir Belediyespor hakkında bilgiler aktardılar.
Kırşehir Belediyespor’un herkesin maddi ve manevi desteğe ihtiyacı bulunduğunu belirten Başkan Mustafa Bulut, şehrimizdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile sanayi tesislerini ziyaret edeceklerini ifade etti.
Yeni sezonda da Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte gece-gündüz çalıştıklarını belirten Başkanı Mustafa Bulut, takımın kamp için 12 Ağustos’ta Bolu’ya gittiğini, lige genç ve dinamik bir kadro ile gireceklerini açıkladı.
Geçen sezon elde ettikleri tarihi başarı çıtasını daha üst noktalara çıkarmak için bütün güçlerini ortaya koyduklarını, ancak mali sıkıntı nedeniyle bazı sıkıntılara çözemediklerini belirten Başkan Bulut, “Malum 1,5 yıldır pandemiden dolayı Türkiye’deki bütün kulüpler olduğu gibi bizler de büyük maddi sıkıntılar ve sorunlar yaşadık. Hala da yaşamaya devam ediyoruz. Ekonomik sıkıntı yaşamalarına rağmen Kırşehir’e layık bir kadro kurmaya çalıştık. Teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurduğumuz inancındayız. Herkesin karınca kararınca takımımıza sahip çıkıp destek vermesini istiyoruz.  Her şeye rağmen mütevazı bir bütçe ile Kırşehir’e layık güçlü bir kadro kurmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadan hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir stopere ihtiyacımız daha var. Bu transferi de yaparız transferi noktalamak istiyoruz. İnşallah ikinci etapta kampımız çok iyi geçer ve lige iyi bir başlangıç yaparak gireriz” diye konuştu.  
4-5 Eylül tarihlerinde başlayacak lige hazır olmak istediklerini ve bu çerçevede Bolu’da kamp yapacaklarını belirten Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, “Hedefimiz lige kadar tüm eksiklerimizi gidermek ve lige çok iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için bizler yoğun bir tempo ile hazıklarımızı yapıyoruz. Lige kadar her fırsatta hazırlık maçı yapmayı programlıyoruz.  İnşallah Bolu kampında da 3-4 hazırlık maçı yaparak eksikliklerimizi gideririz ” diye konuştu.
3-0 biten Nevşehirspor maçının ardından bir açıklama yapan olan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “Çocuklarla 1 aydır çalışıyoruz. Yeni bir takımız. Özellikle hazırlık pasları ve 2.bölgede iyiydik. Finaller biraz sıkıntılıydı ama o da çalışmayla geçecek. Doğru yoldayız, çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızla birlikte güzel günler göreceğiz diye düşünüyorum ve çocuklara teşekkür ediyorum. Bugün çok özverili oynadılar, bir haftadır gösterdiklerimizi bugün sahada harfiyen yaptılar. Daha eksiğimiz var, daha çok çalışarak bu eksikliklerimizi gidereceğiz. İyi bir takım olacağımızı her seferinde söyleyebilirim. Bu çocuklara sahip çıkılsın onun dışında da söylenecek bir şey yok. Hazırlık maçlarımız devam edecek. Lige kadar 6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Gittikçe daha iyi olacağız. Eksikliklerimize gelince, zevkle seyredilen sonuç endeksli bir takım olacağımızı düşünüyorum. Bolu kampına gideceğiz. Burada da 4 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Maçlar başlayacak lige kadar eksikliklerimizi giderip, lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şimdi 2. Lig’de oynayacaksanız bütün maçlar zor. Onun için takım ayırt etmeden biz daha iyisini nasıl yapabiliriz, daha iyi nasıl oynayabiliriz, daha iyi sonuçlar alabiliriz bunların peşindeyiz. Lütfen herkes bizden desteğini esirgemesin biz buraya Kırşehirspor’a gönlümüz ile birliğimiz ile tecrübe ve bilişimimizle hizmet etmeye geldik tabii ki bazı sıkıntılar olacaktır. Ama bu sıkıntıları Kırşehirliler ve bizler el birliği ile halledeceğiz. Doğru yoldayız. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz, bütün takımlara da yeni sezonda başarılar diliyoruz. Takımımızda eksikliklerimiz var ancak en kısa zamanda onlar da tamamlanacak. Tüm Kırşehirlilerden destek bekliyoruz. Tabii ki zor bir süreç yaşıyoruz, özellikle geçen seneden takımdan sadece bir oyuncunun kalması büyük bir eksiklik. Şimdi yeni bir oluşum yapıyoruz, yeni bir takım kuruyoruz bu da kolay değil ve bunun için herkesten sabır ve iyi niyet bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Kırşehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız.” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)