Sarı-siyahlı kulüp Başkanı Oğuzhan Işık, ilk yarıdaki hatalarından ders çıkardıklarını belirterek bu hataları ikinci yarıda tekrar etmeyeceklerini belirtti.

BAŞKAN IŞIK: “İKİNCİ YARI AZ HATA
YAPARAK LİGDE KALMAK İSTİYORUZ”

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci grupta ligin ilk yarısını topladığı 7 puanla son sırada tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Yabanlıspor’da Yeşil Kamanspor ile yapılan hazırlık maçının ardından kulüp başkanı Oğuzhan Işık, ilk yarıda beklentileri karşılayamadıklarını söyledi.
Ligin ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha zorlu geçeceğini söyleyen Başkan Işık, “Ligin ilk yarısını hiçte istemediğimiz bir noktada bitirdik. Bizlerden sezon öncesi beklenti çok yüksekti. Özellikle bu beklentilerin uzağında kalmaktan dolayı son derece üzgünüz. Ligin ilk yarısında yaptığımız hatalardan ders çıkardık. Ligin ikinci yarısında, ilk yarıda yaptığımız hataları aza indireceğiz. Bölgesel Amatör Liginin zorluk derecesini çok iyi biliyoruz. Kadromuza katılan yeni oyuncular ile birlikte inşallah uyum sorununu da hazırlık karşılaşmaları yaparak atlatırız. Bizler büyük bir camiayız. Fakat bu büyüklüğümüzü ilk yarıda gösteremedik. Yabanlı taraftarı takımına kızabilir, eleştire bilir fakat küsemez. İnsan ailesine küsebilir mi? Bizler futbolcusu, yönetimi ve taraftarıyla bir aileyiz. Herkes bu takıma sahip çıksın. Bizler bu takımı ne zor şartlar altında altığımızı herkes çok iyi biliyor. Küskünlüğü kırgınlığı bir kenara bırakalım ve o muhteşem taraftarımızın bizleri sadece desteklemelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ligin ikinci yarısı itibariyle yepyeni bir sayfa açtıklarını belirten Başkan Işık, “İlk yarıda bir çok futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. Ayrılan futbolcu kardeşlerimizin takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. İkinci yarı kadromuza katmak istediğimiz futbolcu kardeşimizi kampa davet ettik. Şu anda 10’a yakın futbolcu var. Bu futbolcuların arasında beğendiğimizi kadromuza dahil ederek ikinci yarıya başlayacağız. İkinci yarının ilk 4 karşılaşmasını hep zirvede oynayan takımlara karşı oynayacağız. Bu karşılaşmalardan toplaya bildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. İnşallah Yabanlıspor’u el birliği ile ligde tutarız” dedi.
Yabanlıspor’un ligte kalması için kendilerinin yoğun gayret gösterirken, taraftarlarının ve Yabanlıların da takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade eden Başkan Oğuzhan Işık, sözlerini şöyle tamamladı:
“Takımımız ilk yıl mücadele ettiği BAL’ta pek çok şanssızlıkları yaşadı ve arzu ettiği puanları hanesine yazdıramadı. Ancak ikinci yarıya yeni bir sayfa açarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kadromuzu güçlendirip, iyi bir kadro ile biz bu ligte kalırız dile düşünüyoruz. İnşallah bu sözümüzü lig sonunda tutarız. Yabanlıları ve taraftarlarımızı takımımızın etrafında kenetlenmeye davet ediyorum.” (HABER: SALİH GÜNER)