TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor'a önceki gün Ankara'da İr-İl Katalitik Converter sahibi İşadamı İrfan İlhan ve Kır-Der Gençlik Kolları Başkanı Yasin Çalışkan ziyaret etti.
Ankara'dan gelen misafirlere Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ve Basın Sözcüsü Battal Çelik eşlik etti. Ziyarette Kırşehir Belediyespor Kulübü hakkında geniş kapsamlı bilgi alış verişinde bulunuldu.
Başkan Mustafa Bulut, bütün sıkıntılara rağmen kurdukları güçlü kadro ile bu sezon başarılı bir performans yakaladıklarını ve play-off'ta mücadele etmek için büyük çaba harcadıklarını ifade etti. 
Başkan bulut, hedeflerinin TFF 1. Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, ligin ilk yarısında birkaç maçta yaşadıkları şanssız yenilgi ve puan kaybıyla şampiyonluk hedefinden uzaklaştıklarını, ancak yeni de play-off'a katılarak 1. Lig'e çıkmak istediklerini, kentin tamamını sevinç yaşatacak önemli başarılar elde etmek için her türlü çabayı harcadıklarını söyledi.  
Bulut,"Bu sezonun sonunda TFF 1. Lig'e çıkmayı, olmazsa en kötü Play-Off'ta oynama hedefiyle lige başlamıştık. Bunu yapacak oyuncu gücüne de teknik kadroya da sahibiz. İnşallah önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları alarak bu hedefimize ulaşmayı arzulu-yoruz. Bu çerçevede bütün hemşehrilerimizden, sanayici ve işadamlarımızdan takımımıza maddi anlamda destek bekliyoruz” dedi. 
Ziyarette konuşan iş adamı hemşerimiz İrfan İlhan, maddi manevi Kırşehir Belediyespor'umuzun arkasında olduklarını ve üzerlerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Kır-Der Gençlik Kolları Başkanı Yasin Çalışkan da, Kırşehir Belediyespor'un her şeyin üstünde olduğunu kendisinin ve Ankara'da bulunan Kırşehirli hemşerilerinin de takıma maddi manevi destek olmaları yönünde çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
2 saat süren görüşme sonunda ziyaretlerinden dolayı İrfan İlhan ve Yasin Çalışkan'a Kulüp Başkanı Mustafa Bulut tarafından forma ve atkı hediye edildi. (HABER: SALİH GÜNER)