Kırşehir FK Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, bu hafta sonu yapılacak sezon açılışıyla ilgili hazırlıkların devam ettiğini açıklarken, Mardinspor’1969de forma giyen da forvet oyuncusu Kubilay Serbest’i kadrolarına kattıkları müjdesini verdi.

Takımın en önemli eksikliğinin gol bölgesi olduğunu bildikleri için bu bölgeyi güçlendirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Çağatay han torun, “Biz sezona sorunsuz, ya da en az sorunla görmek için büyük çaba harcıyoruz. Takımımızın gol bölgesindeki eksikliğini bildiğimiz için bu bölgeye yoğunlaştık. Geçen sezon Mardinspor 1969’da forma giyen ve 11 gol atan 26 yaşındaki Kubilay Serbest ile anlaştık.  Ayrıca Manispor’da forma giyen defans oyuncusu Mert Bostancı ile anlaştık. Her iki futbolcumuzla en kısa sürede sözleşme imzalayacağız. Ayrıca bir de kenar forvet oyuncusu alarak transferi noktalamak istiyoruz. Tabi Teknik direktörümüz Sinan Özdoğan’ın bizlerden bir talebi olursa onu da yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Başkan Çağatay Han Torun, yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ve sezonluk kombine bilet bastırdıklarını ve en kısa sürede satışa çıkaracaklarını bildirdi.

Sezonluk kombine biletin 500 lira, vip kombine biletinin de 2 bin 500 liradan satışa sunulduğunu belirten Başkan Torun, Kırşehir FK Spor'un yeni sezonda giyeceği formaları da önümüzdeki günlerde basın aracılığı ile tüm taraftarlara tanıtacaklarını söyledi.

21 Ağustos Cumartesi günü Kırıkkalespor’la yapacakları hazırlık maçıyla yeni sezonu açacaklarını ve 27 Ağustos’ta Ankara Demirspor maçıyla ligi başlayacaklarını belirten Başkan Torun, Kırşehirspor taraftarlarının kombine bileti alarak takıma maddi destek bulunabileceklerini de bildirdi.

Başkan Torun “İnşallah lige kazasız belasız ve hazır olarak gireriz. Eksik yönlerimizi gidermeye ve gerekli takviyeleri yapmaya çalışıyoruz. Tabi taraftarlarımız kulübümüze maddi katkıda bulunmak isterlerse 1 sezonluk için 500 lira ödeyerek kombine bileti alabilirler. Maddi durumu iyi olan sanayici, işadamları, tüccar ve esnafımız da protokol tribününde sezonluk vip bileti olarak 2 bin 500 lira ödeyebilirler. Biz de buradan elde edeceğimiz kaynakları takımımızın maddi ihtiyaçlarını karşılamakta kullanacağız” dedi.  (HABER: CUMHUR ASLAN)