TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta ligi üçüncü sırada kapatarak play-off’a katılan ve ilk çeyrek finalde Kırklarelispor’u eleyen Kırşehir Belediyespor, yarı finalde 0-0’lık ilk maçın rövanşında Sakaryaspor’a 5-1 yenilerek elenen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut’tan Kırşehir’e teşekkür geldi.
Göreve geldiği günden bu yana her zaman maddi ve manevi desteklerini yanında gördükleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve ekibine teşekkür eden Başkan Mustafa Bulut, yarı finalde Sakaryaspor’a hak etmedikleri bir skorla şekilde elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
Bütün imkansızlıklara rağmen, kurdukları kadro ile Kırşehir Belediyespor’un kat ve kat daha çok para harcayarak kurulan takımlardan daha büyük kazandığına dikkat çeken Başkan Bulut, TFF 1. Ligi’ne çok yaklaşmışken, ulaşmamanın herkes gibi üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor’un tarihi bir başarı kazandığını ve bu başarıda emeğe geçen insanları da asla unutmayacaklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Bugün oynadığımız play-off dördüncü maçıyla birlikte zorlu bir sezonu tamamladık. 
Elbette bu şekilde veda etmek istemezdik ancak nasip buraya kadarmış. Kısıtlı imkanlarla buralara kadar gelmiş olmak bile bizim için son derece önemliydi. Yanımızda olan ve bizlerden dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tüm teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.  Ligin başından bugüne kadar formasını terleten ve hakkını veren tüm futbolcularımıza Kırşehir şehrine yakışır bir şekilde mücadele etmiş olmaları bizleri mutlu etti. Ayrıca vefakâr cefakar taraftarımıza, basın temsilcilerimize, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen belediye başkanımız SELAHATTİN EKİCİOĞLU’na sonsuz teşekkür ediyorum.” (HABER: SALİH GÜNER)