İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin Kırşehir Belediyespor’un otel ve konaklama masraflarını karşıladı

Başkan Bulut’tan İstanbul’daki hemşehrilerine teşekkür…

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Perşembe günü İstanbul'da karşılaştıkları Pendikspor maçı öncesi takım kafilesinin otel ve konaklama masraflarını karşılayan Kırşehirli hemşehrilerine teşekkür etti.
İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizden Refik  Yücesan, Ozan Hikmet  Yılmaz, Hakan Yurteri, Arda Altınparmak, Ahmet  Seyrek ve Hüseyin Köksal ile Erzincanlı olan, ancak Kırşehir’i çok sevdiğini gösteren Ferhat Yıldırım’ın Kırşehir Belediyespor’un akım kafilesinin otel ve konaklama masraflarını karşıladıklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı en kalbi teşekkürlerini sundu.  
Başkan Bulut, yaşadıkları maddi imkansızlıklara rağmen TFF 1. Lig yolunda play-off mücadelesi verdiklerini belirterek, “Kırşehir Belediyesporumuz maalesef bugün 2-1 yenilerek talihsiz olarak 3 puan kaybettik. Fakat hedefimiz olan 1. Lig iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Maddi sıkıntı içinde geçerken İstanbul’daki hemşehrilerimizin takımımızın otel ve konaklama masraflarını karşılamaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu davranışın bütün hemşehrilerimize örnek olmasını diliyorum. Play-off yolunda giderken herkesin takımı Kırşehir Belediyespor'a sahip çıkarak destek olmalarını bekliyoruz. Bu şehir bizim, bu takım bizim. Bugün önemli bir üç puan kaybetsek de inşallah sabırla hedefimize ulaşacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. 3-4 gün ara ile üst üste maçlara çıkıyoruz ister istemez her maçı elinizde olmayan imkansızlıklarla şansızlıklarla kaybedebiliyoruz da.  Ancak biz inandık play-off oynayıp hedefimize emin adımlarla ulaşacağız. Herkesin de inanmasını ve maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini istiyoruz. (HABER: SALİH GÜNER)