Türkiye Futbol Federasyonu 2.Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ederken, Kulüp Başkanı Mustafa Bulut transferde ince okuyup sık dokuduklarını söyledi.
Başkan Bulut, “Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer komitemiz gece saatlerine kadar kulübümüze katkı sunacak, gücümüze güç katacak oyuncularla görüşüyor. İç transferde de çalışmalarımız sona erdi. Geçtiğimiz sezon görev yapan 6 futbolcumuz ile tekrar anlaştık. 6 futbolcumuzla yola devam etme kararı alırken sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan oyuncularımız da oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımımıza katkı sunacağına inandığımız tüm futbolcularla görüşmeye devam edeceğiz. Dış transfer çalışmalarımız da sürecek. Gerçekten takımımıza yakışır karakteriyle ve oyuncu geçmişi olan isimleri kadromuza katmak için mücadele ediyoruz. Bizlere sabredip yanımızda olan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Gerçekten oldukça zorlu bir süreç geçiriyoruz. Başta Kırşehir Belediyespor olmak üzere TFF’ye kayıtlı takımlar transfer yapmakta zorluk çekiyor. Bizlerde bu zor süreci az hasarla atlatıp şehrimize yakışır bir takım kurmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.
Başkan Bulut’un, ivedilikle gerek teknik adam, gerekse nokta atışı ile iç ve dış transferleri yapması, spor kamuoyunda, Kırşehir Belediyespor eski günlerine dönme ihtimali ve heyecanını arttırdı.
Göreve geldiği günden beri koltuğuna oturmadan ekibi ile realist bir yol haritası çizen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve ekibi spor kamuoyuna güven verdi.
İlk etapta Teknikdiröktör sorununu tecrübeli teknik adam Gürses Kılıç Hoca ile çözen, Başkan Bulut, akabinde futbolcu transferlerine zaman kaybetmeden başladı.
İç ve dış transferde bugüne kadar yeşil-beyazlı renklere katılan futbolcular şunlar:
Gökay İravul, (Dış Transfer), Bilal Gülden, (Dış Transfer), Volkan Altunsoy, (Trabzonspor), Erbay Eker, (İç Transfer), Onur Karakabak, (İç Transfer), İsmail Düzgün (İç Transfer), Ahmet Karadayı (İç Transfer), Deniz Çınar (İç Transfer), Bekir Sevgi (İç Transfer). (HABER: SALİH GÜNER)