LİGE fırtına gibi başlayan ve ardından düşeşe geçerek 7 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Kırşehir Belediyespor’un kendi saha ve seyircisi önünde Karacabeyspor’u yenerek 8 hafta sonra galibiyet olması bülük sevinç yarattı.
TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, Karacabey maçı sonrası sosyal medya hesaplarımıza yaptığı açıklamada, herkesin takımına sahip çıkarak destek vermesi çağrısında bulundu.
Karacabeyspor karşında takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduklarını, bu oyunlarının her maçta devam etmesi halinde daha iyi yerlere geleceklerine inandığını belirten Başkan Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Yeni hocamız Hakan Karaca’yla beraber ilk defa taraftarlarımızın karşısına çıktık. 
Bu maç o yüzden hem bizim için hem hocamız hem de oyuncularımız için çok önemliydi.
“Bu bilinçle oyuncularımız hafta içi çok sıkı çalıştılar, motive oldular ve sahada bize bunu gösterdiler. Bu güzel galibiyet için hocamızı tebrik ediyorum, takımımızı tebrik ediyorum. Kenetlendiler, konuştular, birleştiler, bir ve bütün oldular ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bugün ilk yarının 15.dakikasından sonra oynadığımız futbolu pek çok maça yaymamız lazım.  Ayrı bir parantez de taraftarlarımıza açmak istiyorum, 90 dakika boyunca takımımızı desteklediler bu galibiyetin mimarlarından birisi de onlardır önümüzdeki maçlarda desteklerinin artacağından şüphem yok. Önümüzdeki maçlara tüm taraftarlarımızı, hemşehrilerimizi tribünlerimize bekliyorum.  Bundan sonraki maçlar çok önemli bu yüzden maç sonu hocamızın da dediği gibi bu oyunculara ve takıma hep birlikte sahip çıkalım. Her zaman dediğimiz gibi bu takım. Kırşehirlilerin ve kendini Kırşehirli hissedenlerin takımıdır. Bugün takımı bizler yönetiyoruz yarın bir başkası yönetecek ancak Kırşehir Belediyespor hep daim olacaktır. Bu duygularla bir kez daha oyuncu kardeşlerimi ve teknik ekibi Karacabey maçını kazanmaları nedeni ile kutluyorum. Vefakâr ve cefakar taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi saygı ile selamlıyorum.” (HABER: SALİH GÜNER)