Başkan Mustafa Bulut: “İnşallah yeni sezon sorunsuz bir şekilde başlar, sorunsuz bir şekilde de biter”

BAŞKAN BULUT, GRUPTAN MEMNUN

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un yeni sezonda yine kırmızı Grup’ta mücadele edecek olması yeşil-beyazlı yöneticileri memnun etti.
Toplam 39 takımın mücadele edeceği 2. Ligte gruplar Perşembe günü çekilen kura ile belirlendi. Yeşil-beyazlı ekibimiz yeni sezonda yine Kırmızı Grupta mücadele edecek.
Grup kuralarının çekilmesinin ardından bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, şans faktörlerinin eşit olduğu iyi bir gruba düştüklerini söyledi.
Geçen yıla göre bu sezon ki takımların güçlerinin kendilerine yakın olduğuna inandıklarını ifade eden Başkan Bulut, “Öncelikle yeni sezon Kırşehir Belediyespor başta olmak üzere tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bugün grup kuraları çekildi ve geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine Kırmızı Grupta mücadele edeceğiz. Bu ligde gerçekten güçlü takımlar var fakat genel anlamda tüm takımların eşit olduğu bir grup olmuş. Diğer grup bizim gruptan daha zorlu olduğunu söyleyebilirim. O takım iyi bu takım kötü yorumundan ziyade bizler kendi işimize bakıp iyi bir kadroyla yeni sezona merhaba demek istiyoruz. Hedefleri olan bir takım olarak bu yola çıktık. Yönetimde yer alan arkadaşlarımız bu takımın başarılı olması için gece-gündüz durmadan çalışıyorlar. Onlara da ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah yeni sezon sorunsuz bir şekilde başlar, sorunsuz bir şekilde de biter. Bu dakikadan sonra sadece futbol konuşmak istiyoruz. Gerçekten futbolu çok özledik” açıklamasında bulundu.
Liglerin 19 Haziran’da başlayacağını ve lig fikstürünün çekiminin de yapılacağını ifade eden Başkan Mustafa Bulut, transfer çalışmalarına da ağırlık verdiklerini söyledi.
Güçlü bir kadro kurmak için çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Bulut, hedeflerinin bütün Kırşehirlilere layık bir takım olmak olduğuna dikkat çekti.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermesini de memnuniyetle karşıladıklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, “Futbol taraftarsız ve seyircisiz oynanmıyor. Tadı tuzu olmuyor. Koronavirüs nedeniyle halan seyircisiz oynanan maçların Ekim ayından itibaren tribün kapasitelerine göre yüzde 30 seyircili olması yerinde bir karar olmuş” diye konuştu.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor, 2020-2021 Futbol sezonu açılışı öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı.
Yeşil Beyazlı ekibimiz, iç transferde; İsmail Düzgün, Ahmet Karadayı, Serhat Mermer, Onur Karabak, Deniz Çınar, Erbay Eker ile anlaşma sağladı. Dış transferde Gökay İravul, Volkan Altınsoy ve Bilal Gulden Kırşehir Belediyespor’a imza attı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermesi 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’a gönül veren taraftarları da sevindirdi.
TFF Sağlık Kurulu’nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30’u kadar seyirci alınacak. Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacak. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detayları TFF daha sonra ilan edilecek. Bu durumda TFF kayıtlarında 7 bin 500 kişi kapasiteli Ahi Stadyumu’na 2 bin 500 Kırşehir Belediyespor taraftarı alınacak. (HABER: SALİH GÜNER)