Başkan Çağatay Han Torun: “Bu teklifi Kırşehir için kabul edilecek bir şey olmadığını bildiğimiz için acı zulüm kendimiz bütün imkânlarımızı zorlayarak bu işe girdik.  Biz elimizi değil, bedenimizi bu takımın başarısı için koyduk”

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FK Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, yeni sezona çok iyi başlamak için takımın eksik mevkilerine gerekli transferleri yapmak için gece gündüz çalıştıklarını açıkladı.

Kendileri Kırşehir'i Türkiye liglerinde en iyi şekilde tem il ederken, bir takım kişilerin haksız ve mesnetsiz eleştirilerine maruz kaldıklarını, yönetim kurulunda görev alan 7 kişinin bunu hiçbir zaman hak etmediklerini belirten Başkan Torun, gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Takıma bir kuruş katkısı olmayanlar, bir bilet almadan maça beleş girenin hesabını yapanlar bize asılsız hakaretler yapamaz. Biz bunu hak etmiyoruz. Bu sezon aldığımız bazı futbolcuların 3. Lig'ten gelmesi sanki kaliteli futbolcu değilmiş gibi algıya kapılıp bizleri ve futbolcularımızı yerden yere vuranlar oluyor. Kırşehir bir sanayi şehri değil. Tarım şehri. Gelirlerimiz kısıtlı. Biz de kendi bütçemize göre kısıtlı bütçemizle, bütün imkânlarımızı zorlayarak kaliteli bir takım kuruyoruz. Kaldı ki takımımızın borcu 7 kişinin omuzunda. Kimsenin bir sorumluluğu yok. Bu nedenle eleştiri ve hakaret yapanlar, bizleri suçlayanlar kendine gelsin. Adıyaman, Gaziantep, İstanbul ve Denizli'deki bir takım kişiler, sanayiciler almak için Kırşehirspor'a talip oldu. Biz vermedik. Bunun Kırşehir için kabul edilecek bir şey olmadığını bildiğimiz için acı zulüm kendimiz bütün imkânlarımızı zorlayarak bu işe girdik.  Yani başka bir deyimle biz elimizi değil, bedenimizi bu takımın başarısı için koyarken, Vicdansızlık yapmasınlar. Biraz vicdanlı olsunlar. Bugün bize yapılanlar, geçmişte Kırşehirspor'u 3. Lig'e çıkaran Petlas sahibi ve yöneticilerine yaptıkları için Petlas'ın desteğini alamıyor, sponsor yapamıyoruz. Ama biz yine de Petlas'ın değerli sahibi ve yöneticilerine giderek destek ve katkılarını istemeye devam edeceğiz. Bu bağlamda takıma kuruş katkısı olmadığı halde durumdan vaziyet çıkarıp ona buna kusur bulan ve hadsiz söylemlerde bulunan, aklınca hesap sormaya çalışan kişilere hadlerini bilmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz. Ona buna kusur bulup açık arayana kadar kulübe faydamız olur mu diye çareler aramaları gerektiğini düşünüyoruz. Biz ailemizden, işimizden, her şeyimizden fedakârlık yaparken, bu kişiler takıma maddi ya da manevi katkısı olmayan kimseye hesap vermek zorunda olmadığımız gibi, neyi nasıl yapacağını da bu tür insanlara danışacak değiliz. Kusur ve hata aramasınlar. Maddi anlamda katkı maddi anlamda gücü yetmezse bir manevi desteğini bir an olsun esirgemeyen, verdiğimiz emeğe saygı duyan, takdir eden ve kalbi bu takımın iyiliği için atan herkesle birlikte yol yürüyeceğiz. Onların samimi sevgileri üzerine hesap vereceksek bu takıma maddi destek veren Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu'na ve bu takımın değerli taraftarlarına veririz. Gerisi bizi ilgilendirmiyor. Ayrıca bu kişiler hala bizlere ve futbolcularımızı haksız ithamlarla bulunmaya devam ederlerse konuyu yargıya taşımaktan da geri kalmayız.” (HABER: CUMHUR ASLAN)