Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan gazetemize yaptığı ziyarette alınan bu başarılı sonuçları taraftarlarına borçlu olduklarını söyledi.

Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, önceki gün Yolspor maçından önce gazetemiz Kırşehir Çiğdem’i ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Ligi’nde 6.grupta güçlü takımlarla birlikte zirve mücadelesi veren Kırşehirspor’un başarısının arkasındaki en büyük paya sahip olan Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin Kırşehirspor’a her zaman destek verdiğini ve yanlarında olduğu için teşekkürlerini sunarken, elde edilen başarının tesadüf olmadığını söyledi.
Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan Ligin 18.haftasının geride kaldığını ve alınan bu başarılı sonuçları bizleri her maç deplasman ve iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarına borçlu olduklarını söyledi.
Teknik direktör Bekir Barış Cihan gazetemize yaptığı konuşma da ikinci yarının başlamasıyla birlikte özellikle Kırıkkalespor ve Yozgatspor maçında sahada 90 dakika desteklerini sürdüren taraftarın bu isteği ve arzusuyla birlikte gelen başarıyı kendilerine borçlu olduğunu dile getirdi.
“KIRIKKALESPOR VE YOZGATSPOR MAÇLARINI UNUTMAYACAĞIM”
Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, ikinci yarıya mağlubiyetle başlayan bir takımın teknik direktörü olarak çabuk toparlanarak üst üste galibiyet serisi yakaladıklarını söyledi.
Cihan, “2 hafta önce Kırıkkalespor ve geçtiğimiz Pazar günü oynanan Yozgatspor maçlarını asla unutmayacağını söyledi.
Ligin ikinci yarısına kötü başlamamıza rağmen üst üste gelen galibiyetlerle iyi bir seri yakaladıklarını hatırlatan Cihan oynadığımız bu 2 maçta aldığımız galibiyeti oyuncularının ve taraftarının istek
arzusuyla kazandıklarını söyledi. O yüzden lig bitene kadar bu 2 maçı unutmayacağım dedi.
“TAKIMDA MORALLER YÜKSEK”
Tecrübeli teknik adam Cihan, ikinci yarıda 3’te 3 yaparak 9 puan toplamamızın ardından moraller oldukça yüksek olduğunu söyledi.
Genç teknik adam Bekir Barış Cihan, Kırıkkalespor ve Yozgatspor maçlarında gelen tek golü galibiyetlerin ardından takımda morallerin yüksek olduğuna değindi. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Bekir Barış Cihan özellikle Yozgatspor maçını 9 kişiyle yenip büyük moral bulan futbolcuların
önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağına yürekten inanıyorum. Bizler çok genç bir ekibiz.
“YAZIKLAR OLSUN DEDİM SAHADAN ATILDIM”
Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, 1-0 biten Kırıkkalespor maçında verilen kararlardan sonra hakeme “Yazıklar olsun” dedim ve sahadan atıldım. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını
Cihan hakemlerin kendilerine verdiği kararların hiç doğru olmadığını ve bizlere engel olduklarını dile getirdi. Bekir Barış Cihan sözlerine şöyle devam etti ; “Kırıkkalespor’la önemli bir karşılaşmaya çıktık takımla 1­0 galibiyetimizle devam ederken hakemin olmadık yerde alehimize verdiği karardan sonra “Yazıklar Olsun Sana” dememle hakem beni saha dışına çıkardı. Bunu kesinlikle doğru bulmuyorum” dedi.,
“İYİ GRAFİK YAKALADIK”
Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 6.grupta güçlü takımlara karşı düşük bütçeyle zirveyi zorlayan Kırşehirspor’da Teknik Direktör Bekir barış Cihan yönetimin ve taraftarlarımızın yüzlerini gülüyor. Ligde son oynadığımız 3 maçta 3 galibiyet alarak, 4.sıraya yerleştik..
Yozgatspor galibiyeti sonrasi morallerin tavan yaptığı söyleyen Bekir Barış Cihan, "İyi bir grafik yakaladık. Evimizde oynadığımız maçlarda bu zamana kadar mağlubiyet almadık. Deplasman maçlarımızda da kazanarak bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Cihan, lig'de güçlü takımlar arasında üst sıralarda yer bulmalarının önemli olduğunu ancak bu haftalar itibariyle şampiyonluktan söz etmenin de gerçekçi olmadığını sözlerine ekledi.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)