Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Başarımız devam edecek”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar, Orduspor’u son saniyede penaltı golüyle 1-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor’u, teknik heyeti ve futbolcularını kutladı.
Orduspor’un devre arasında takımını güçlendirdiğini ve şampiyonluk hedeflediğini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, güçlü rakibini son saniye golüyle de olsa yenmenin önemli bir galibiyet olduğunu ifade etti.
90+5. Dakikada penaltı ile kazanılan maçın ardından sahaya inerek galibiyeti teknik heyet, futbolcu ve taraftarlar birlikte yaşayan Belediye başkanı Yaşar Bahçeci, “ Şampiyonluktaki önemli rakiplerimizden Orduspor’u son saniye golüyle de olsa yenen Kırşehir Belediyesporumuzu kutluyorum, Rabbim başarımızı daim etsin inşallah Kaldığımız yerden devam ediyoruz demiştik. Rabbime şükürler olsun bugünde maçın sonu gönlümüze göre bitti. Bugün yeşil-beyaz formanın hakkını veren bütün futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibi, müthiş desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı tüm taraftarımızı gönülden tebrik ediyorum. Tebrikler çocuklar. Yeni Orduspor ve taraftarına ise önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)

Başkan Veli Şahin: “Kazandığımız çok mutluyum”

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin, 1-0’lık Orduspor maçını değerlendirirken, “Zor oldu, ama kazandığımız için mutluyum” dedi.
Stad zeminin ağır olduğunu, her iki takım için de hayati bir maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Başkan Veli Şahin, ilk yarıda rakibin 2 topunun direkten döndüğünü, hakemin kendilerinin yüzde yüzlük penaltı pozisyonuna devam kararı verdiğini söyledi.
Her şeye rağmen uzatma dakikalarda penaltıdan da olsa rakiplerini 1-0 yenerek haftayı altın değerinde üç puanla kapatmalarının çok önemli olduğunu belirten Başkan Veli Şahin, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Orduspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü onların da şampiyonluk hedefiyle ikinci yarıya iyi transferler yaptığını biliyorduk. Biz de takımımızı güçlendirdik. Ancak yeni transferlerin belli bir süre uyum sorunu yaşayacaklarını malum. Saha şartları da ağırdı. Buna rağmen zor da olsa rakibimizi yenerek haftayı üç puanla kapattığımız ve hedefimize emin adımlarla yürüdüğümüz için mutluyuz. Bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmayarak maddi ve manevi büyük destek veren, Y. Orduspor karşısında aldığımız galibiyet sevincini birlikte paylaştığımız başta Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci’ye, Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Kendirli ve Sayın Hacı Turan’a, Emniyet Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Akyüz’e, Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarıma ve cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.” (HABER: SALİH GÜNER)