KIRŞEHİR Belediyespor, 2017-2018 sezonunu Pazar günü törenle gerçekleştirirken, burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, tüm imkanları kullanarak güçlü bir takım kurduklarını, başarılı bir sezon geçirecekleri inancında olduğunu ifade etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  Kırşehir Belediyespor’un açılışında yaptığı konuşmada, yeni oluşturulan takımın bu sezon Bölgesel Amatör Lig’te Kırşehir’i en iyi şekilde temsil edeceğini ve başarılı olacağına inancının tam olduğunu ve taraftarlardan destek beklediğini söyledi.

Bütün taraftarları takımın ve yönetiminde etrafında kenetlenmeye davet eden Başkan Bahçeci, yeni bir takımın kurulduğunu ve bunun için biraz zaman gerektiğini, taraftarların da sabır göstererek destek vermelerini istedi.

Başkan Bahçeci şunları söyledi:

 “Artık bundan sonra programlı ve planlı çalışmaları sürdürerek sezona müthiş başlamak istiyoruz.  Sil baştan yeni bir takım kuruldu ve tabi ki uyum süreci olacak elbet bunun için bir süre gerekiyor. İlerleyen günlerde takımda uyum sorunu halledilirse makine düzeninde oynayan bir takım hüviyeti oluşacak taraftarımız sabırla beklemektedir. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Gökhan hocamız ve ekibi tüm sorumlulukları alıyor ve kararları kendileri veriyor.  Bizlere de keyifle yeni oluşumu beklemek düşüyor. Bu arada alt yapıya da büyük önem vereceğiz. Çünkü orada da büyük bir emek var gençliğimiz Kırşehir’in gelecek yılların garantisi olabilir. Bu yönetimin alt yapıyı önemseyeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah hep birlikte hedefe ulaşacağız.  Kırşehir’deki maçların havası başka oluyor.  Ozanlar diyarında hazırlık maçları yapılarak yeni gelen kardeşlerimizin Ahi Stadyumuna ısınıp kaynaştığını, onlara inanarak hep birlikte göreceğiz. Bu takım taraftarın özverili desteğiyle şampiyon olur dişe düşünüyorum. Bu takım hepimizin takımız. Ona sahip çıkmak, onu iyi günde, kötü günde desteklemek hepimizin görevi. Elbette kurduğumuz takım yeni. Futbolcularımızın büyük kısma ilk kez bir arada olmayacaklar. Bunun için belli bir uyum süreci geçmesi gerekiyor. Antrenmanlar ve özel maçlarla bunu kısa sürede aşmak zorundayız. Bütün Kırşehirspor taraftarlarının hasretle takımımızı beklediğinizin farkındayız. Bu nedenle biz de çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. İnşallah yeni sezonda hep birlikte başarılı bir Kırşehir Belediyespor izlemek için takımımızın, yönetimin etrafından kenetlenmeye davet ediyorum.”