As Başkanı Yunus Şimşek, yeni sezon öncesi destek istedi:

“Bambaşka bir Yabanlıspor olarak sahaya çıkacağız”

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yeni sezonda da Bölgesel Amatör Ligi’nde Kırşehir’i temsil edecek olan Yabanlıspor’da As Başkanı Yunus Şimşek, herkesten destek istedi.
Yunus Şimşek, geçtiğimiz sezon destek görmediklerini, bu sezonda kısıtlı imkanlarla en iyisini yaparak Kırşehirli gençlerin çoğunlukla olduğu bir kadro kurarak en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.  
Maddi imkansızlıklar içinde sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini belirten Şimşek, yeni sezona bambaşka bir Yabanlıspor olarak sahaya çıkacaklarını belirterek şunları söyledi:
 “Dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen koronavir salgını yüzünden neredeyse 1 yıla yakın, alt liglerde mücadele eden sporcu kardeşlerimiz evlerine ekmek götüremez durumuna geldi. Liglerin bir an önce başlamasını herkes gibi bizlerde dört gözle bekliyoruz. Tabiki bizim için spor müsabakalarından önce sağlık önemli. Son günlerde virüs salgınından gelen iyi haberler bizleri mutlu ediyor. Yabanlıspor takımı olarak transfer çalışmalarımıza başladık. İlk önce hedefimiz geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan futbolcularla konuşup takımda kalmalarını sağlamak. Daha sonrada Kırşehir’deki gençlerden bir seçmeler yapıp en iyilerini takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezon tarihimizde ilk defa BAL’da mücadele ettik. Bu ligi iyi bilmiyorduk. Oldukça sıkıntılı ve zor günler geçirdik. Destek vereceğini söyleyip sosyal medya hesaplarından boy boy reklamlarını yapan kişilerden hiçbir zaman destek göremedik. Maddi imkansızlıklar içinde sıkıntılı bir sezon geçirdik. Bu sezon ise bambaşka bir Yabanlıspor olarak sahaya çıkacağız. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bu hafta içinde de transfer çalışmalarımıza devam ederek sezonun tarihini belirleyeceğiz” dedi.
AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMA ESASLARI YAYINLANDI
Öte yandan 2020-2021 sezonunda amatör futbol müsabaka, tescil ve disiplin uygulamaları, amatör lisans işlem bedelleri, amatör liglerde yaş ve kategorilerin yer aldığı uygulama esasları, 15 Ocak 2021 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilmiş olup TFF internet sitesinde yayınlandı.
Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek.
Amatör futbolcuların transfer işlemleri ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup bitiş tarihi müsabakaların başlamasından sonra ayrıca ilan edilecek.
"2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar" kitapçığı basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacak.
Öte yandan Bölgesel Amatör Ligi’nin başlaması konusunda Başkan Ali Düşmez açıklamalarda bulundu.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Bölgesel Amatör Lig ile ilgili karaları almak için bugün Ankara'da yaptığı toplantı sona erdi.
2020-2021 Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları Kitapçığı bugün TFF web sitesinde yayınlanacaktır. 2020-2021 sezonunda amatör futbol müsabaka, tescil ve disiplin uygulamaları, amatör lisans işlem bedelleri, amatör liglerde yaş ve kategorilerin yer aldığı uygulama esasları, 15 Ocak 2021 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilerek TFF internet sitesinde bugün yayınlanacaktır. Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.
Amatör futbolcuların transfer işlemleri ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup bitiş tarihi müsabakaların başlamasından sonra ayrıca ilan edilecektir.
"2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar" kitapçığı basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacaktır” dedi.
Bu arada Kırşehir’i, 2020-2021 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Yabanlıspor ve Yeşil Kamanspor temsil edecek. Bu 2 takımdan sadece Yabanlıspor lige katılım parasını yatırdı. (HABER: SALİH GÜNER)