Türkiye Futbol Federasyonunun en alt ligi olan Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanlıspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Sorgun Belediyespor’a 2-0 yenilerek hem liderlikten oldu, hemde ilk mağlubiyetini aldı.
Yabanlıspor, haftayı puansız kapattı. Sarı-siyahlı temsilcimiz ilk 2 maçta aldığı 4 puanla liderlik koltuğunda otururken, Sorgun Belediyespor maçına da unvanını korumak ve zirvede yerini sağlamlaştırmak amacıyla çıktı.
Pazar günü dolu tribünler önünde oynanan maçta ilk yarı ve ikinci arı oynadığı vasat futbolla rakibinin de 2 golüne engel olamayınca sahadan 2-0’lık skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Bu sonucun ardından temsilcimiz Yabanlıspor haftayı 4 puanla 4’üncü sırada tamamladı.
BAL’da mücadele eden bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor’da haftayı mağlubiyetle kapattı.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz deplasmanda konuk olduğu Çayıralan Esnafspor’a 2-1 mağlup olarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.
Grupta lider değişti. Kendi sahasında konuk ettiği Osmancıkspor’u 2-1’lik skorla geçen Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor, puanını 7 yapıp liderliğe yükseldi.
Osmancık ise puansız haftayı son sırada tamamladı.
DOĞAN: “İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK”
Yabanlıspor’un antrenörü Hüseyin Doğan, 2-0 sona eren Sorgun Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Antrenör Doğan yaptığı açıklamada: “Son 2 maçta 4 puanla zirvede olmaktan dolayı son derece mutluyduk. Bu mutluluğumuzu taraftarımızın önünde Sorgun’u yenerek tescil ettirmek istemiştik. Mücadeleye bakacak olursak, gerçekten istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamız bir nevi mağlubiyetin habercisi oldu. Zaman zaman iyi futbol sergilesek te son vuruşlarda ki eksik kalmamızdan dolayı ileri uçta fazla etkili olamadık. Artık bu maçı unutmamız ve önümüzde çok önemli bir karşılaşma olan Osmancıkspor karşılaşmasına konsantre olmamız gerekiyor. Sorgun maçından büyük dersler çıkarmamız gerekiyor.Bu maçtan ders çıkarıp Osmancık maçına daha sıkı bir şekilde hazırlanıp 3 puanla dönmenin planını yapacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)