SPOR Toto bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye 7’inci hafta oynanan 6 karşılaşmayla devam edilirken, Kırşehir Çayağzıspor deplasmanda Karaman Belediyespor’u mağlup ederek haftanın en sürpriz sonucuna imza attı.
Maddi sıkıntı içinde ligte mücadele veren Kırşehir Çayağzıspor’un grubunun iddialı ekiplerinden karaman Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmesi, sürpriz bir sonuç olarak değerlendirilirken, kırmızı-siyahlı Kırşehir temsilcisi Çayağzıspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Konya temsilcisi Akşehir Belediyespor’la yapacağı maçın hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Ekibimizde tek hedef galibiyet serisini sürdürmek ve çıkışa geçmek.
Diğer yandan zirve mücadelesi içinde yer alan Çubukspor-Kırıkkalespor ve Akşehirspor haftayı kayıpsız geçerek zirve mücadelelerini sürdürdü.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde 7’nci hafta maçları tamamlandı. Ligin 7’nci haftasında toplam 6 karşılaşma oynanırken, bu 6 karşılaşmada toplam 12 gol atıldı. 1926 Polatlı Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği ve 6 karşılaşmanın oynandığı haftada 4 ev sahibi, 2’de deplasman takımı kazandı.
Ligde şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyen Çubukspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesini 1-0’lık skorla yenerek ligdeki 5’inci galibiyetini alıp puanını 17 yaparak haftayı lider olarak tamamladı. Bu yenilgi sonrasında 7 puanda kalan Anadolu Üniversitesi ise haftayı 8’inci sırada tamamladı.
Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise deplasmanda ligin dibine demir atan ekiplerden Ankara Devlet Su İşlerispor’a konuk oldu. Oldukçra rahat bir oyun sergileyen Kırıkkalespor sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak puanını 16 yapıp haftayı 2’nci sırada tamamladı. Ligdeki 6’ncı yenilgisini Kırıkkalespor karşısında elde eden Ankara temsilcisi Devlet Su İşlerispor ise 3 puanda kalarak haftayı son sırada tamamladı.
Kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Keçiören Bağlumspor’u konuk eden Akşehirspor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılarak puanını 13’e çıkararak haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Ligdeki ikinci yenilgisini alan Keçiören Bağlumspor ise 11 puanda kalarak haftayı 4’üncü sırada tamamladı.
Sahasında Yeniçağaspor’u 2-0’la geçen Sandıklıspor puanını 9 yapıp haftayı 5’inci sırada tamamlarken, 4 puanda kalan Yeniçağaspor ise haftayı 12’nci sırada tamamladı.
Haftanın en kritik sonucuna Çayağzıspor imza attı. Deplasmanda şampiyonluk mücadelesi içinde yer almak isteyen Karaman Belediyespor’a konuk oldu. Mücadeleyi Çayağzıspor 2-0 kazanarak üst üste 2’nci galibiyetini alarak puanını 7 yapıp haftayı 9’uncu sırada tamamladı. Karaman Belediyespor ise bu yenilginin ardından 9 puanda kalarak haftayı 6’ncı sırada tamamladı.
Geçtiğimiz hafta Çayağzıspor’a kaybederek zirve yarışında ağır bir yara alan Sarayönü Belediyespor bu hafta sahasında ağırladığı Karapınar Belediyespor’u 2-0’lık skorla geçerek ligdeki 2’nci galibiyetini elde etti. Bu galibiyetin ardından puanını 8’e çıkaran Sarayönü Belediyespor haftayı 7’nci sırada tamamlarken, 7 puanda kalan Karapınar Belediyespor ise haftayı 10’uncu sırada tamamladı.
7. HAFTANIN TOPLU SONUÇLAR: Karaman Belediyespor-Çayağzıspor: 0-2, Akşehirspor-Keçiören Bağlumspor: 1-0, Ankara DSİ-Anadolu Büyük Kırıkkalespor: 0-4, Çubukspor-Anadolu Üniversitesi: 1-0, Sandıklıspor-Yeniçağaspor: 2-0, Sarayönü Belediyespor-Karapınarspor: 2-0, 1926 Polatlı Belediyespor (BAY)
Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadeleye 8’inci haftada oynanacak olan 6 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 7’nci haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kırıkkalespor kendi sahasında Çubukspor’u konuk edecek. Diğer yandan son 2 maçını kazanarak çıkış içinde bulunan Çayağzıspor ise kendi sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor’u konuk edecek.
8. HAFTANIN MAÇLARI: Kırşehir Çayağzıspor-Akşehirspor, Anadolu Üniversitesi-Sandıklıspor, Karapınar Belediyespor-Karaman Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-1926 Polatlı Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Çubukspor, Yeniçağaspor-Sarayönü Belediyespor, Keçiören Bağlumspor (BAY). (HABER: SALİH GÜNER)