Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta 2’nci yarı bu hafta kaldığı yerden devam etti.

Ligin 10’uncu haftasının oynanacağı Pazar günü iki Kırşehir takımı karşı karşıya gelecek. Ligde zor günler geçiren ve oynadığı tüm maçlarda sadece 1 puan alan Yeşil Kamanspor, 5 puanla 7’nci sırada bulunan Yabanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Hatırlanacağı gibi bu iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Yabanlıspor 4-0 kazanmıştı.

BAL’da haftanın diğer karşılaşmalarında ise grupta topladığı 20 puanla lider durumda bulunan Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor, 17 puanla bir diğer Başkent temsilcisi Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Play-Off iddiasını sonuna kadar sürdürmek isteyen Sorgun Belediyespor, kendi sahasında Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak. Sorgun İlçe stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Haftanın son karşılaşmasında ise Yozgatspor kendi sahasında Ankara DSİ’yi konuk edecek. 2’nci yarının 10’uncu haftasında Çayıralan Esnafspor maç yapmadan bay olarak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)