BAL’ DAKİ TEMSİLCİMİZ YABANLISPOR SEZONU AÇTI

BU sezon ilimizi Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Mucur Yabanlıspor, geçtiğimiz Cuma günü yeni sezonu Bağbaşı Tesislerinde açtı.
Geçtiğimiz yıl Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olup, Çayağzıspor’un da küme düşmesinin ardından direk olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yabanlıspor yeni sezonu geçtiğimiz Cuma günü Antrenör Zafer Özbek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla açtı.
ŞİMŞEK: “AMACIMIZ İYİ BİR TAKIM KURMAK”
Yabanlıspor kulüp Başkanı Yunus Emre Şimşek, antrenmandan yaptığı açıklamada, Yabanlıspor’u layık olduğu yere geldiğini söyledi.
Yeni transferler için görüşmelere devam ettiklerini belirten Şimşek, “Şu ana kadar 6 oyuncuyla anlaştık. Görüştüğümüz oyuncular var. Onlarla da anlaşabilirsek, o arkadaşları da renklerimize bağlamak istiyoruz. Amacımız iyi bir takım kurmak. Kolay değil tabii ki Bölgesel Amatör Ligi’nde oynamak. Ancak biz bunu bir yıl içerisinde yerine getirdik ve bunun onurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah tekrar aynı yerlere düşmeyiz. Kalıcı bir takım kurarız diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
ÖZBEK: BÜYÜK CAMİAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE OYNAYACAĞIZ
Mucur ekibinin yeni teknik direktörü Sıtkı Zafer Özbek, sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon olur camiamız için. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Bildiğim bir camia. Geçen sezon bu takım güzel işlerin altına imza atarak şampiyon oldu.
Bu güzelliklere bir yenisini eklemek istiyoruz. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Amacımız sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan, oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan bir futbol takımı olup sezona merhaba demek istiyoruz” diye konuştu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine Özbek şunları kaydetti:“Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var, takip ettiğimiz arkadaşlarımız var, görüştüğümüz arkadaşlar var. İyi bir Yabanlıspor oluşturacağız. İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız. Yaş ortalamamızı düşüreceğiz. Başkanımızla, transfer komitesindeki arkadaşlarımızla benim de belirlediğim isimler üzerinde çalışıyoruz. Bize gidecek en iyi oyuncu hangisiyse onun üstüne yoğunlaşıyoruz. Ben bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum. Her gün kulübe gelip oyuncuları kendisi de izliyor. Çünkü doğruyu yapmamız lazım. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz. Hep iyi işler yapmak istiyoruz. Bunda da başkanımız bizi kırmıyor, geliyor. Beraber karar verip ona göre transferlerimizi yürütüyoruz.” (HABER:SALİH GÜNER)