Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ve Pandemi nedeni ile ara verilen Badminton antrenmanları, Aşıkpaşa Spor Salonunda sağlık tedbirleri ve sosyal mesafe alınarak başladı.
Koronavirüs salgını sonrasından ülke çapında tüm sportif faaliyetler durdurulmuş ve spor salonları boş kalmıştı. Pandemi sürecinin ardından ise tüm branşlarda olduğu gibi Badminton branşında da çalışmalar yeniden start aldı. Aşıkpaşa Spor Salonunda yeniden bir araya gelen Badminton sporcuları, antrenörleri eşliğinde antrenmanlarına tekrardan başladı. Yapılan ilk idmanda sporcuların da oldukça moralli oldukları gözlendi.
Yeniden start alan idmanlarda sağlık tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarına uyan sporcu ve antrenörler, önümüzde ki süreçte de yine çalışmalarını alınan tedbirler eşliğinde ara vermeden sürdürecekler. Her geçen gün artacak olan tempoda çalışacak olan Badmintoncular, işi şimdiden sıkı tutuyorlar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Badminton Antrenörü Adem Doğan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan yaz spor okulları projesine ilimiz badminton kurslarına yoğun bir katılım var haftanın farklı günlerinde verdiğimiz kurslarımızda yaklaşık 30 öğrenciyle çalışmalarımızı tedbirler ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sürdürüyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)