Kadınlar 3. Ligi Play-Off 1’inci tur maçında Kırşehir bölgesinde 2 karşılaşma oynandı…

Atletikspor, tur atladı

STADYUM: Ahi Stadyumu (Kırşehir)

HAKEMLER: Abdurrahman Atabay, Osman Köksaldı, Sait Kaya

MUĞLA ATLETİKSPOR: Nejla Onay, Tuğçe Maviş, İlayda Özyurt, Ayşenur Çankaya, Günnur Durmuş, Asya Sakal, Dilem Doğa Pehlivan, Sevinç Korkut, İrem Yıldız, Olivia İnalöz, Irmak Ceylan, Sevingül, Hacer, Haleur, Çiğdem, Buket, Eylül

ATRENÖR: Yakup Akif Afyon

MAKAMSPOR: Dilan, Şirin, Merve, Davran, Yağmur, Songül, Gazme, Safiye, Esra, Raziye, Rabia, Şevval, Merve, Gülcan, Berivan, Ezgi Tuana

ANTRENÖR:

GOLLER: Dk.11 Esra Kartal (Makamspor), Dk.31 Sevinç Korkut, Dk.71 Olivia İnalöz, Dk.82 İrem Yıldız (Muğla Atletikspor)

(Haber: Salih GÜNER)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Ligi Play-Off 1’inci tur maçında Kırşehir bölgesinde 2 karşılaşma oynandı. İlk maçta Muğla Atletikspor, Makamspor’u 3-1’le geçerken, diğer maçta ise Malatya Esentepey’i 2-1’le geçip adını bir sonraki gruplara yazdırdı.

Pazar günü günün ilk maçında Muğla Atletikspor ile Makamspor karşı karşıya geldi. Ahi Stadyumunda oynanan ve Abdurrahman Atabay, Osman Köksaldı, Sait Kaya hakem triyosunun birlikte yönettiği maçın 11’inci dakikasında Esra Kartal’ın golüyle Makamspor 1-0 öne geçti. Bu gole 31’inci dakikada Muğla Atletikspor’dan Sevinç cevap verdi ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısına etkili bir oyunla başlayan Muğla temsilcisi 71’inci dakikada Olivia İnalöz, 82’nci dakikada ise İrem’in golleriyle mücadeleden 3-1’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Kırşehir’de oynanan Kadınlar Futbol 2’nci maçında Malatya Bayanlarspor ile Esentepespor karşılaştı. Osman Köksaldı’nın yönettiği maçı Malatya takımı 2-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.