KIRŞEHİR Belediyespor’lu taraftarlar atkısız kalmasın, etiketi ile yola çıkılan ve Doğru Skoru bilen taraftarlara her hafta düzenli olarak atkı veren Kırşehir Maç Gazetesi’nin bu haftaki atkı sponsoru Kırşehir halkının hizmetine yeni açılan Lokmama Çikolatalı Lokma Tatlısı oldu.
Kırşehir’in en aktif spor sayfası olan ‘Kırşehir Maç Gazetesi’ Facebook sayfasında büyük ilgi gören ‘Doğru Skoru Bil Atkıyı’ kazan yarışması bu haftada Kırşehir Belediyespor’un ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Altındağ Belediyespor maçıyla tam gaz devam ediyor.
Genel Yayın yönetmenliğini ‘Ahi Yurdu Kırşehir Gazetesi Spor Muhabiri Salih Hançer’in yaptığı ve ligin 1’inci haftasından buyana yana skoru doğru bilen taraftarlara atkı hediye ediyor.
Kırşehir hizmetine geçtiğimiz ay açılan Lokmama Çikolatalı Lokma Tatlısı bu hafta oynanacak olan Altındağ Belediyespor maçı için doğru skoru tahmin eden 5 yeşil-beyazlı taraftarımıza atkı hediye edecek.
Lokmama Çikolatalı Lokma Tatlıcısı sahibi Osman Gök “Kırşehir Belediyespor’un geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde elde ettiği başarı bizleri son derece mutlu etmişti. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda şampiyon olmasını yürekten arzu ediyorum. İlimizin en büyük takımı olan Kırşehir Belediyespor’un başarılı olması ve bir üst liglerde mücadele edebilmesi için biz de her zaman üzerimize düşen destek ve katkıyı yapmaya hazırız. Yıllarca Türkiye liglerinde 2. ve 3. Lig’de başarıyla ilimizi en iyi şekilde temsil eden takımımızın bugün tekrar eksi günlerine geri dönüyor. Bu durumda bizleri çok ama çok mutlu ediyor. Geçmiş yıllarda amatör kümede mücadele eden takımımız geçen sene elde ettiği başarının üstüne çıkarak bu senede 2.ligi zorluyor. Bu sezon 2.Lige çıkacağımıza inanıyorum. Bu nedenle bütün Kırşehirlilerin takımımıza ve yönetime sahip çıkması ve destek vermesi gerekiyor. Yeter ki Kırşehir’imiz bu sezonda şampiyon olup daha üst liglerde temsil edilsin. Kırşehir Belediyespor yönetiminin bu sezon güçlü bir takım kurmak için bütün imkânlarını seferber ettiğini görüyorum. Deplasmanda haftalardır galibiyete hasretiz. İnşallah bu hasretimizi Altındağ deplasmanında son veririz. Maçın skorunu bilecek taraftarlara şahsım ve firmam adına 5 adet atkı hediye edeceğim.” diye konuştu.
Eski adıyla ‘Kırşehir Amatör Ligi’ şuan ‘Kırşehir Maç Gazetesi olarak yayın hayatına devam eden sayfanın Genel Yayın Yönetmeni Salih Hançer yaptığı açıklamalarda: “Bu sayfayı 2012 yılında kurduk ve her geçen gün büyük bir ilgi görüyor. Kesinlikle branş ayırt etmeden herkese eşit bir şekilde haberlerimizi burada paylaşıyoruz. Bu ilgi karşısında da her hafta olduğu gibi bu haftada skor yarışmasına devam ettik. Doğru skor tahmini eden 5 takipçimize sponsorlar nezdinde atkı hediye diyoruz. ‘Kırşehir Maç Gazetesi’ sayfasındaki yoğun ilgiden dolayı böyle bir yarışma düzenledik. Gerçekten büyük bir ilgi görüyor. ‘Kırşehir Maç Gazetesi’ Facebook sayfasında herkesin bildiği gibi her kesimde haberler var. İnşallah bu senede hedeflediğimiz şampiyonluğu alarak 2.lige çıkarız” açıklamasında bulundu.
Salih Hançer son olarak ‘Kırşehir Maç Gazetesi’ sayfasında Kırşehir Belediyespor’un an ve an fotoğrafları, son dakika gelişmeleri ve Kırşehir’deki bütün spor organizasyonlarının sayfada yer aldığını söyledi.
YARIŞMASINA KATILMA ŞARTLARI?
***Yarışmaya katılabilmek için ‘Kırşehir Maç Gazetesi’ sayfasını beğenmek şart.
***Skoru doğru tahmin etse de sayfayı beğenmeyenlere atkı verilmiyor.
***Skoru yazılacak olan takımın ismi belirtilmeli
***Birden fazla yorum yapıp skor tahmin edenlerin ilk yaptığı yorum geçerli sayılıyor.
***Düzenlenen yorumlar ise dikkate alınmıyor.
***Kırşehir içinden kazanan takipçilere hediye atkı elden veriliyor.
***Şehir dışına gönderim de kargo ücreti sayfa yönetimine ait değil.
***Kazanan talihlilere hediye atkı maçın ertesi gününde veriliyor.
***Atkı yarışması sponsorlar nezdinde yapılacak.
***Skoru Tahmin eden taraftarlar bizlere numarasını atarak atkılarını teslim edeceğiz.
(HABER: SALİH GÜNER)