Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun:

“Asla pes etmek yok, bu yenilgiyi unutturacağız”

Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Akhisarspor’a tek golle mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını, ancak pes etmeden mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.
Futbolda böyle sonuçların her zaman olacağını belirten Çağatay Han Torun, kendi sahalarında üçüncü yenilgiyi almanın büyük üzüntüsü içinde olduklarını ifade etti.
Taraftarlara çağrıda bulunan Torun, kısa sürede bu yenilgiyi alacakları galibiyetlerle unutturacaklarına inandığını belirterek şunları söyledi:
“Bilindiği üzere bugün oynadığımız maçta ligin alt sıralarında yer alan Akhisarspor’a şanssız bir şekilde yenilerek rakiplerimizin de puan kaybettiği bir haftada ligin 2nci sırasına belki de haftaya liderlik koltuğuna oturma şansını kaçırdık. Her ne kadar futbolda bu tür sonuçlar olsa da özellikle evimizde kaybettiğimiz bu üçüncü maçtan sonra tüm yönetim, teknik ekip ve takım olarak çok üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Her ne kadar mağlup olsak da, bugün takımımızı desteklemek adına 90 dakika susmayan, mağlubiyete rağmen yine de takımımızı alkışlayarak moral vermeye çalışan siz güzide taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Takımımızın en kısa sürede toparlanıp bu sonucu bizlere unutturacağına dair inancım tamdır. Sizler oldukça bu takım asla pes etmeyecektir.” HABER: SALİH GÜNER