Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan yeni talimat gereği, aşı olmayan seyirciler stada giremeyecek...
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan yeni talimat gereği, aşı olmayan seyirciler stada giremeyecek. Bu kapsamdaki kısıtlamaları genişleten federasyon, Türkiye Spor Yazarları Derneği’den (TSYD) aşı olmayan gazetecilerin de stada sokulmamasını istedi. TFF ile ortaklaşa bir çalışma sürdüren TSYD’nin açıklaması şöyle: TFF’nin hazırladığı talimat gereği, aşı olmayan spor yazarı, muhabir, foto muhabiri ve kameramanlar müsabakalara giremeyecek. Meslektaşlarımızın sezon öncesi her türlü tedbiri alacağından kuşkumuz yoktur. Bu vesileyle sağlıklı bir sezon dileriz…”ifadeleri kullanıldı.
Bu arada Kırşehir TSYD Başkanı Salih Güner, Kırşehir’de görev yapan gazetecilerin yeni sezon öncesi gerekli belgelerini tamamladıkları ve TSYD tarafından kartlarının ve basın yeleklerinin gönderileceğini açıkladı. 
Salih Güner, yeni sezonda gazetecilerin akredite işlemlerinin bu belgelere göre yapılacağı için her basın mensubunun Kırşehir Belediyespor’un Ahi Stadı’ndaki maçlarını izleyemeyeceğini belirterek, sadece akredite olan gazetecilerin stada alınacağını sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)