Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut:

“ARA TRANSFERDE KADROMUZU GÜÇLENDİRMEKTE KARARLIYIZ”

TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un Başkanı Mustafa Bulut,  ikinci yarıya daha güçlü bir takım olarak girmek için çaba harcadıklarını açıkladı.

Antalya’da kampta bulunan yeşil-beyazlı ekibimizin burada üç hazırlık maçı yaparak Kırşehir’e döneceğini ve lige en iyi şekilde gireceğini belirten Başkan Mustafa Bulut, ara transfer çalışmalarını da yoğun bir tempoda sürdürdüklerini söyledi.

Sezon başında renklerine kattıkları ve ilk yarıda başarıyı performanslarıyla dikkat çeken Serhat Yeşilördek, Can Muhammed Vural ve Mehmet Eksik’in Kırşehir Belediyespor’dan ayrılarak başka kulüplere gittiğini belirten Başkan Mustafa Bulut, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Sezona genç ve dinamik bir kadro kurarak ve hemen hemen büyük çoğunluğu ile iki yıllık sözleşme imzaladığımız takımımızla her zaman gurur duyduk. Tabi futbolda yaşanan bazı şanssızlıklar nedeniyle istenmeyen sonuçlar alınabiliyor. Biz de sezona çok iyi başladık, liderlik koltuğunda oturduk, ama bir düşüş yaşadık ve özellikle kendi saha ve seyircimizi önünde şanssızlık yenilgiler alarak ilk yarıyı 22 puanla 11. Sırada tamamladık. Ben sezon başında hedefimizin play-off olduğunu söylemiştim ve aynı yerdeyim. Hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Hedefimiz ara transferde eksik mevkilerimize teknik heyetimiz talebi ve kulübümüzün maddi gücünü dikkate alarak 3-4 futbolcu alarak ikinci yarıya girmektir. Ama şunu söyleyeyim ki ara transfer rakamlar çok yüksek. Eğer biz yüksek rakamdan transfer yapar ve bu da tutmazsa kulüp olarak sıkıntı yaşarız. Bu nedenle biz transferi transfer yaptık diye yapmayı istemiyoruz. Biz transfer çalışmalarımız bu nedenle ince eleyip sık dokuyarak, takımımızdaki birlik ve beraberliği bozmayacak, takıma fayda sağlayacak futbolcuları renklerimize katmak. Bunun için de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz.”

YÜKSEK TRANSFER RAKAMLARI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Takıma olumlu katkı sunacağına inandıkları futbolcularla görüşmeye devam edeceklerini belirten Başkan Bulut, “Ara transfer çalışmalarımızı aceleye getirmeden yapmakta kararlıyız. Şu an piyasadaki rakamlar çok yüksek.  Gerçekten takımımıza yakışır karakteriyle ve oyuncu geçmişi olan isimleri kadromuza katmak için mücadele ediyoruz. Bizlere sabredip yanımızda olan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Gerçekten oldukça zorlu bir süreç geçiriyoruz. Pandemi dolasıyla kulüplerin yaşadığı maddi sorunlar büyük. Gelirimiz azalırken, futbolcu piyasasının çok yüksek olması bizleri zorluyor. Kulübümüze sıkıntı vermemek için çaba harcıyoruz. Biz bu nedenle transfer çalışmalarımızı aceleye etmeden yapacağız. Hedefimiz ara transfer döneminde takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız futbolcuları kadromuza katacağız ve bunları takımla bütünleştirip önce hızla yukarılara doğru çıkıp ve sezon sonunda play-off hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı formaya katkı sunan ve ara transferde başka kulüplere giden Serhat Yeşilördek, Can Muhammed Vural ve Mehmet Eksik’e teşekkür eden Başkan Bulut, ara transferde kadrolarına katmayı düşündükleri pek çok futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)