Yeşil-beyazlı ekibimizin lig öncesi gittiği kamp 3 hazırlık maçı ile sona erdi

Antalya kampı tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un 30 Aralık’ta başlayan Antalya kampı sona erdi.

Kulübü 2. Lig Beyaz gurupta 22 puanla 11. sırada yer alan Kırşehir Belediyespor ikinci yarıya dana güçlü girmek için Antalya’da 10 günlük bir hazırlık dönemi geçirdi. Burada Eskişehirspor ve Serikspor ve Sakaryaspor ile üç hazırlık maçı yaparak takımında eksiklikleri bir kez daha gören Teknik Direktör Hakan Karaca, gelecek hafta başlayacak lige girmek istiyor.

Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Antalya'daki kamp kapsamında 3 hazırlık maçı yaptıklarını ve kampın dün tamamlandığını açıklarken, ligin ilk devresini 22 puan ile 11. sırada tamamladıklarını, 10 puan daha fazla alabileceklerini ancak çeşitli şanssızlıklarla puan kayıpları yaşadıklarına dikkat çekti.

Başkan Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ara transferde takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını, ancak rakamların çok yüksek olması nedeniyle ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti.

30 Aralık tarihinde başlayan Antalya kampında takımın moral ve güç depoladığını ifade eden Battal Çelik, “Antalya kampında 3 hazırlık maçı oynayan takımımızın play-off mücadeleleri içinde diri ve etkili kalması için teknik direktör raporlarına göre hareket edeceğiz. Takımımız ilk yarıda güzel futbol oynamasına rağmen bazı şansızlıklar yaşadı. Gerekli duyulan alanlara da takviye alınacak kararlarla yapılacak. Şuan puan sıralamasına baktığımızda bizim altımızda olan takımlara karşı 10 puandan fazlasını kaybettik. Bu da şuan ki konumumuzun aslında gerçek yerimizden uzak olduğunu gösteriyor. Ancak Play-Off hattı ile sadece 3 puan fark var. İkinci yarıda bu puan farkını kapatmak mümkün. Antalya kampında ikinci yarıdaki maçlar için yoğun bir tempoyla son sürat hazırlanıyoruz. Kamp dönemindeki 3 hazırlık maçıyla takımın durumunu da göreceğiz. Hocamız özellikle bu maçlarda ligde forma şansı bulamayan oyuncuları da görme şansı bulacak. İnşallah ilerleyen günlerde de takımın eksik noktalarına takviye yapmayı planlıyoruz. Böylelikle ikinci yarı daha iyi mücadele edip üst sıralardaki yerimizi almayı hedefliyoruz."

Bu arada Kırşehir Belediyespor Antalya kampında Eskişehirspor ime ilk hazırrık maçı yaptı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, grubundaki takımlarından olan Eskişehirspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-2’lik skorla kaybetti.

Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçına temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Bekir, Fatih, Volkan, Ömer Faruk, Emre, Osman, Erbay, Mert, Tarık, Eren ve Ozan 11’ini ile başladı.

Antalya’da oynanan hazırlık maçına hızlı başlayan Eskişehirspor mücadelenin henüz 4 ve 10’uncu dakikalarda Onur Arı’nın golüyle bir anda 2-0 öne geçti. Bu gollerle temsilcimiz Kırşehir Belediyespor devreyi 2-0 mağlup kapattı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına Kırşehir Belediyespor etkili başlarken, golü yine Eskişehirspor bu kez Yahya Akbulut’un golüyle skoru 3-0’a getirdi.

Maçta bir anda 3-0 geriye düşen yeşil-beyazlı temsilcimiz 75’inci dakikada Mert Ilıman, 80’inci dakikada penaltıdan Hasan Kaşıkara skoru 3-2’ye getirirken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor rakibine 3-2’lik skorla mağlup oldu.

Kırşehir temsilcisi hazırlıklarına bugün 2’nci özel maçıyla devam edecek. Yeşil-beyazlı ekibimiz ikinci hazırlık maçını da Serik Belediyespor ile yaptı ve gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

İkinci hazırlık maçında Antalya ekiplerinden Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kırşehir temsilcisi 2 kez öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Kırşehir Belediyespor Futbol takımımız bugün Antalya kampında 2'nci hazırlık maçında Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Yeşil-beyazlı ekibimizin gollerini Hakan Erçelik ve Volkan Kılıç kaydetti.

Kırşehir Belediyespor, gelecek hafta başlayacak ligin ilk maçında Pazarspor ile evinde karşı karşıya gelirken, ilk haftanın maçları şöyle:

Tarsus İdman Yurdu-1922 Konyaspor, Ankara Demirspor-Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor-Kırklarelispor, Akhisarspor-Zonguldakspor, Eskişehirspor-Karacabey Belediyespor, Uşakspor-Amedspor, Ispartaspor-Bucaspor, Erzincanspor (BAY), Pendikspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)