Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor'un deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Ankara’daki iki Kırşehirli hemşerimiz yeşil-beyazlı ekibimizin takım kafilesine akşam yemeği verdi.
Yenimahalle CHP’li Belediye Meclisi üyesi hemşehrimiz Serdar Dönmez ile Kırşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Cemalettin Gürler, Ankara’da oynanan Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediyespor maçını, yeşil-beyazlı ekibimizin başkanı Osman Uçar’ın daveti üzerine birlikte izlediler. Yeşil-beyazlı ekibimizin sahadan 1-0 galip ayrılmasının ardından hemşehrilerimiz Serdar Dönmez ile Av. Cemalettin Gürler, yaklaşık 30 kişilik takım kafilesine bir akşam yemeği vererek, aldıkları üç puandan dolayı kutladılar.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, Ankara’daki Kırşehir ve Kırşehirspor sevdalısı Serdar Dönmez ile Cemalettin Gürler’e bu nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederken, Serdar Dönmez, “Kırşehir Belediyesporumuz başarılı bir geçiriyoruz. Biz de her ne kadar karnımızın doyduğu yer Ankara olsa da memleketimiz Kırşehir Belediyespor’un her zaman yanındayız. Ankara’daki maçlarını takip ederken, fırsat buldukça Kırşehir’e gelerek takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Grubumuzun güçlü ekiplerinden Etimesgut Belediyespor maçında da takımımızı yalnız bırakmadık ve güzel bir galibiyet alarak şampiyonluk yarışında biz de varız dedik. İnşallah bu hafta sonunda grubumuzda şampiyonluk hedefleyen Vanspor’u da yener ve ilk yarıyı çok iyi bir yerde kapatırız. Tabi ikinci yarıda takımımızda aksayan mevkilere birkaç takviye yapılırsa, biz bu grupta bu sezon şampiyon olarak tarihimizde ilk kez 1. Lig’e çıkmış oluruz. Bunun için de yöneticilerimize destek olmak zorundayız. Taraftarlarımız da takımımızı iyi günde, kötü günde yalnız bırakmamalı” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)