Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor'un deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 1-0 yendiği karşılaşma öncesi Kırşehirli hemşehrilerimizden taraftarlarımıza kahvaltı ikramında bulunuldu.
Kırşehir Belediyespor'umuzun 1-0 kazandığı Etimesgut Belediyespor maçı öncesi Kırşehir geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Sulusaray ile APC Şirketler AŞ, Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kulüp Başkanı Levent Akçakoca yeşil-beyazlı taraftarlarımıza kahvaltı ikramında bulunarak gönüllerde bir kez daha taht kurdu.
Kırşehir Belediyespor’un bu sezon yakaladığı başarılı ivmenin şampiyonlukla taçlanması için içeride ve dışarıda takımlarını yalnız bırakmadıklarını belirten yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları, kendilerine sahip çıkan APC Şirketler AŞ, Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kulüp Başkanı Levent Akçakoca’ya teşekkür ederek, şunları söylediler:
“İki yıl üst üste şampiyon olarak çıktığımız 2. Lig’te de başarılı bir sezon geçiriyoruz. Geçen hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Sivas Belediyespor karşısında şanssız bir yenilgi alsak ta takımımızın her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. İşte grubumuzun güçlü ekiplerinden Etimesgut Belediyespor maçında da takımımızı yalnız bırakmamak için Ankara’ya geldik. Ankara’da bizleri karşılayan ve bir kahvaltı ile sahip çıkan APC Şirketler AŞ, Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kulüp Başkanımız Sayın Levent Akçakoca’ya çok teşekkür ediyoruz. İşte Kırşehirlilik ve Kırşehirspor sevdalılığı bu olsa gerek. Sayın Akçakoca’ya biz taraftarlara yaptığı jestten dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varlar. Umarız diğer deplasmanlarda da o illerde yaşayan hemşehrilerimiz taraftarları unutmaz, sahip çıkarlar.”
Etimesgut Belediyespor karşısında alınan galibiyetin çok değerli olduğunu da ifade eden APC Şirketler AŞ, Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kulüp Başkanı Levent Akçakoca, “Grubumuzun güçlü ekiplerinden Etimesgut Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet çok güzel oldu. Geçen haftaki kaybettiğimiz üç puanı buradan telafi etmiş olduk. Takımımız gerçekten bu sezon çok başarılı sonuçlar alarak zirvede bulunuyor. Tabi zaman zaman sürpriz sonuçlar aldı. Kendi sahamızda Elazığ ve Sivas Belediyespor yenilgileri bizleri çok üzdü. Eğer bu iki maçtan 6 puan almış olsaydık, bugün liderlik koltuğunda biz vardık. Ama futbolda bu tür sonuçlar oluyor. İnşallah bu hafta sonunda grubumuzda şampiyonluk hedefleyen Vanspor’u da yener ve ilk yarıyı çok iyi bir yerde kapatırız. Tabi ikinci yarıda takımımızda aksayan mevkilere birkaç takviye yapılırsa, biz bu grupta bu sezon şampiyon olarak tarihimizde ilk kez 1. Lig’e çıkmış oluruz. Bunun için de yöneticilerimize destek olmak zorundayız. Taraftarlarımız da takımımızı iyi günde, kötü günde yalnız bırakmamalı” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)