Yabanlıspor’un Antrenörü Hüseyin Doğan:

“Ankara’da kaçırdığımız üç puana üzülüyoruz”

Haftayı Ankara’da TKİ ile 3-3 berabere kalarak 1 puanla kapatan Kırşehir’in Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden temsilcimiz Mucur Yabanlıspor’un Antrenörü Hüseyin Doğan, deplasmanında kaçırdıkları üç puana sevinemediklerini açıkladı.
Grupta zirve hedefi yapan takımların başında gelen TKİ’ye ellerinden kaçırdıklarını belirten  Antrenör Hüseyin Doğan, "Maç gitti, geldi. Kazanabilirdik de kaybedilirdik de Sonuçta alınan beraberlik bizi sevindirmedi, camiamızı da sevindirmedi. Puan kayıplarına üzülüyoruz, ancak diğer maçların sonuçlarına bakıldığında avantaj kaybetmiş değiliz. Yabanlıspor ligi zirvede tamamlayacaktır. Kalan maçlara en iyi biçimde hazırlanıp, bu hedefi yakalayacağız. Bildiğiniz gibi bir aydır taktik idman yapabildik. Taktik idmanda futbolcu kardeşlerimize ne istediğimizi, hafta sonu ne isteyebileceğimizi anlattık. Sağ olsunlar hafta sonu bizi mahcup etmediler. Ancak biz bir puana sevinmedik. Çünkü kafamızı galibiyete şartlamıştık. Ama çocukların mücadelesinden, özverisinden, fedakarlıklarından son derece memnunuz. Bu demek ki Ankara TKİ deplasmanda aldığı bir puana sevinen değil üzülen bir takım oldu, üzülen bir hocaları var. Muhtemelen yönetim kurulumuzda aynı şekilde düşünüyordur. Bundan sonraki maçlarımıza odaklanacağız. Çok kısa sürede ilk maçta çocuklarla bir şeyler yapmaya çalıştık. Tabi bu sadece bizlik bir şey değil çocuklarında katkısı büyük, bize yaklaşımları çok iyi. İlerleyen günler daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Hafta sonu kendi evinde oynayacakları Sorgun Belediyespor maçıyla ilgili de Doğan, “Bu maçın çalışmalarına Pazartesi günü başladık. Bu hafta hiç ara vermedik. Perşembe gününe kadar çalışıp, sora kampa gireceğiz. Hedefimiz galibiyet, 3 puan. Rakibimizle oynuyoruz, kendi sahamızda oynuyoruz. İnşallah Ankara’ya gelen seyircimizin çok çok mislisi gelir bizi destekler, gerçekten buna ihtiyacımız var. Onlarında bilinçli olduğunu düşünüyorum. Onlarında bize desteği ile 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.
(HABER: SALİH GÜNER)