Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Kırşehir Belediyespor’un bir grup taraftarı yeşil-beyazlıların antrenmanına giderek futbolculara tatlı ikramında bulundu ve desteklerini ifade etti.

Neşet Ertaş Taraftar Grubu Tribün Lideri Halil Kurt, Güneykent tesisinde yapılan antrenman öncesi yeşil-beyazlı ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulunarak zorlu maç öncesi başarılar diledi.

Alınan kötü sonuçlara unutup, gelecek maçlara bakmalarını isteyen Tribün Lideri Halil Kurt tatlı ikramı sırasında yaptığı açıklamada, “Ligde istemediğimiz puan kayıplarından dolayı ne yazık ki play-off hedefinden uzaklaştık. Elbette henüz her şey bitmiş değil, herkes bundan sonraki maçlara daha iyi hazırlanmalı ve üst üste alacağımız galibiyetlerle yeniden puan cetvelinde üst sıralardaki yerimizi alıp, play-off hedefimize gelmeliyiz. Bu şehrin sizlerle çok büyük hayali var. Bu hayali son 2 yıldır gerçekleştiremedik. İnşallah sizlerle bu hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bizler taraftarlar olarak her zaman sizin yanınızda olduk,  olmaya da devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz kalan maçlarda en iyi skorları alıp yüzümüzü tekrar güldürmeniz. Bu doğrultuda tatlı yiyelim tatlı konuşalım felsefesiyle sizlere tatlı ikramında bulunup zorlu Uşakspor maçı öncesi başarılar dileriz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)