Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u deplasmanda adım adım takip eden Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, en uzak deplasmanlardan biri olan Pazarspor maçında da yeşil-beyazlıları  yalnız bırakmayarak yanında oldu.
Bu sezon maçların seyircisiz oynanmasının ardından Amigo Halil, hem içeride, hem de deplasman maçlarına giderek hem takımını yalnız bırakmıyor, hem de canlı yayınlar yaparak maçı taraftarlara izlettiriyor. 
Ligin 9’uncu haftasında oynanması gereken fakat rakibin testlerinin pozitif çıkmasının ardından ileri bir tarihe ertelenen Pazarspor maçı Cumartesi günü oynandı. 0-0 sona eren maça yaklaşık bin kilometre yol kat ederek giden Halil Kurt 12’nci adam olarak taraftarların gönlünü fethetti. 
Bu sezon Kırşehir Belediyespor’un ligde oynadığı tüm deplasman maçlarına giderek Koronoviris tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maçlarda hem takıma destek veren hem de canlı yayın yaparak müsabakalara giremeyen taraftarlara maçları an ve an yaşatan Halil Kurt, bu sezonki en uzak deplasmanda da takımın yanında oldu.
Ligin 9’uncıu haftasında da Rize’ye giden ve 2 bin kilometreyi maç oynamadan geri dönmek zorunda kalan Amigo Halil Kurt, yine 2 bin kilometreyi gözü kapalı giderek Kırşehirspor için 4 bin kilometre yol yapmış oldu.
Bu sezon Kırşehir Belediyespor’un Turgutluspor, Kastamonuspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Karacabey Belediyespor ve Mamak FK ile deplasmanda oynadığı tüm maçları takip ederek herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor.
Halil Kurt maçın ardından yaptığı açıklamada “Ben Kırşehirspor sevdalısı biriyim. Maçlar seyircisiz oynanıyor. Bende maçlara giderek takımımı yalnız bırakmıyorum. Hem maçımı izliyor, hem de elimdeki cep telefonu sayesinde Neşet Ertaş Taraftar grubunu takip eden taraftar arkadaşlarıma da izletmeye çalışıyorum. Bu sezon Pazarspor deplasmanı benim 7’nci deplasmanım oldu. Elimden geldiği kadarıyla memleketimin takımına sahip çıkmaya devam edeceğim. Bu şehir hepimizin. İnşallah bu koronavirüs belası bir an önce geçer de bizler taraftarlarımızla o heyecanları tekrar yaşarız. İnşallah Pazarspor karşısında alamadığımız galibiyeti Elazığ deplasmanından alırız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)