Kırşehir Belediyespor 1,5 yıl sonra taraftarlarının desteği ile önemli bir maça çıkıyor. Maç saat 16.00’da Ahi Stadı’nda

AMEDSPOR’LA OYNUYORUZ

Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu: “Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadeleye 2’nci haftada Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 2’nci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin ilk hafta galip gelen ekiplerinden olan Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
2’nci Lig beyaz gruba deplasmanda Pazarspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek başlayan yeşil-beyazlılar, 1.5 yıl aranın ardından Amedspor maçıyla seyircisiyle buluşuyor. 
Lige Pazarspor ile başlamanın galibiyeti ile Amedspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekibimiz dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Güneykent tesisinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, 5’e 2 ile başlayan antrenman yarı ve tam saha olmak üzere taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.
Kırşehir Belediyespor ile Amedspor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 16.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak.
Pazarspor’u Can, Hakan ve Tugay’ın golleriyle 3-0’lık net bir skorla yenen Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Amedspor’u taraftarlarının önünde yenip eli boş göndermek istediklerini açıkladı. 
Pazarspor maçının ardından Ahi Stadı’nda konuk edecekleri Amedspor maçının önemine de dikkat çeken Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, “Pazarspor maçı gerçekten bizim adımıza çok zor bir maçtı. İsteyen ve galibiyeti arzulayan taraf bizdik ve 3 puanla dönmenin mutluğunu yaşadık. Pazarspor maçının ardından artık daha da zorlu bir maç olan Amedspor’u konuk edeceğiz. Pazarspor karşısında zaman zaman kalemizde önemli pozisyonlar versek te kazanmayı bildik. Maçta rakibi çok pozisyon vermemize rağmen bizim pozisyon sayımız daha çoktu. Daha fazla gol atabilirdik. Maçı ilk dakikalardan itibaren etkili oyunumuzu maç sonuna kadar sürdürdük. Alınan galibiyet çok anlamlıydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde hafta sonu sahamızda Amedspor ile karşılaşacağız. Bu mücadeleye iyi hazırlanıp iyi sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz. Bu maçın önemini kavrayan futbolcularımız izin kullanmak istemediler. Bu maçta taraftarımıza da gerçekten büyük iş düşüyor. Sadece kendi takımlarına destek versinler. Onları mahcup etmeyeceğiz. Şimdiden maçta 90 dakika boyunca takımımızı desteleyecek taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Pazar günü Amedspor ile oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve moral olarak çok iyi bir durumda olduklarını ifade ederken, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Hocaoğlu “Son maçımızı kazandık. Çok moralliyiz. Bu ligin güçlü bir rakibiyle oynayacağız. Kazanacağız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Başka bir şey düşünmüyoruz. Saha ve seyirci avantajını lehimize çevireceğiz” açıklamasında bulundu.
Saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını ve bunu en iyi şekilde kullanacaklarını kaydeden yeşil-beyazlı teknik adam, sabırlı bir oyun anlayışı ile galibiyete uzanacaklarına inandığını ifade ederken, “Şu anki moral motivasyonumuz ve maç öncesi hazırlığımız en üst seviyede. Bu maç, tam bir taktik maçı olacak. Sabırlı olacağız, her zaman dilimini hesaplayarak oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup sadece ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah onlara galibiyet sevinci yaşatacağız” dedi. 
AMEDSPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

TFF 2. Lig, Beyaz Grup lideri Kırşehir Belediyespor'un Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amedspor için kulüpten yapılan açıklamada bilet fiyatları belli oldu.
Pazar günü Ahi Stadyumunda saat 16.00'da oynanacak olan Amedspor maçı için şeref tribünün sağı-solu, maraton tribünü 20 TL, kale arkası ise 10 TL olarak belirlendi. (HABER: SALİH GÜNER)