Ligin ikinci yarısına Pazarspor’u 3-1 yenerek başlayan Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Amedspor maçının hazırlıklarını elverişsiz hava koşulları nedeniyle Günepkent’teki Halı sahasında sürdürüyor.

Güneykent halı sahasında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.

Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.

Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Amedspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Hafta sonunda zorlu bir maça çıkacaklarını ve grubun güçlü takımlarından Amedspor’la oynayacaklarını ifade eden yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktör Hakan Karaca, “Gerçekten bizleri zor bir maç bekliyor olacak. Amedspor deplasmanından da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü çok iyi biliyoruz. Biz de bu önemli maça çok iyi hazırlanıp, sahada varımızı, yoğumuzu göstererek en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmalarımızı halı sahada yapıyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)