Kırşehir 1'inci Amatör Küme Futbol Ligi'nin başlamasına kısa bir süre kala lige katılacak olan takımlar kendilerine destek verilmesini istiyor.

Kırşehir'deki takımlar özellikle Kırşehir Valiliği ile Kırşehir Belediyesi'nden sahaya çıkmak adına malzeme desteği verilmesini istiyor.

Geçmiş yıllarda Amatör Küme futboluna ve sporcularına büyük destek veren Kırşehir Valiliği ile Kırşehir Belediyesi'nden takımlar yeni sezon kendileri içinde destek bekliyor.

Maddi olarak bir beklentilerinin olmadığının altını çizen takımlar, “Kırşehir Belediyesinin spora olan hizmetlerini bizler biliyoruz. Yıllardır Kırşehirspor olsun son 3 yıldır hentbol takımımız olsun büyük destekler veriyor. Lige katılan takımlar kendi imkânlarıyla saha çıkıp mücadele ediyor. Bizler Kırşehir Belediyesi'nden en azından malzeme desteği bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon iki Kırşehir takımına destek veren belediyemizden bu yıl 4 olan Kırşehir takımlarına destek istiyoruz. Bu 4 takımımıza 1'er takım forma ve eşofman desteği bekliyoruz. Kırşehir Belediyesi'nin yapacağı yardım bizlerin can suyu olacağını düşünüyoruz. İstediğimiz çok büyük bir şey değil. Tek isteğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin daha güzel bir sahada, ortamda spor yapmaları, kendilerini daha iyi geliştirmeleridir. Bu amaca ulaşmamız için de malzeme desteği çok önemli. Sayın belediye başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nun Amatör spora olan desteğini biliyoruz ve bu 4 kulübümüze de malzeme yardımı yapmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak bu sezon Amatör Lig'de 8 takımın mücadele edeceğini söyledi.

Lige katılan takımlar şunlar:

40 Şehirgücüspor, Yedigülspor, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Yabanlıspor, Çiçekdağı Belediyespor, Yeşil Kamanspor, Kaman Cevizspor ve Kırkent Spor Kulübü. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)