Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde bu yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası’nın kapanış ve ödül töreni Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen gala programıyla sona erdi. 
“Sporla Yaşa Kırşehir2 sloganıyla gerçekleştirilen ve bir hafta boyunca devam eden 3x3 Basketbol Turnuvası, Yüzme Turnuvası, Okçuluk Turnuvası ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın projesi olan ‘Kur-an Kursu sonrası Masa Tenisi Öğreniyorum’ Turnuvası’nda başarılı olan sporculara ödülleri takdim edildi. 
Düzenlenen geceye Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Kazım Kaya, Futbol İl Temsilcisi Sayın Hakan Koçak, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı. 
Düzenlenen gecede ayrıca bu yıl ilki düzenlenen ve bundan böyle Amatör Spor Haftası’nın kapanış programında geleneksel olarak yapılması planlanan ‘Yılın Enleri’ ödül töreni gerçekleştirildi. İlki düzenlenen programda, 2021 yılında Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda bireysel branşlarda başarılı olan sporcuları ve antrenörlerine ödülleri takdim edildi. 
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, “Hafta boyunca gerçekleştirilen turnuvalara ve müsabakalara katılan tüm sporcularımıza, çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaları için her zaman teşvik eden ve destek olan kıymetli ailelerine, sporun ve sporcunun gelişimi noktasında özveriyle çalışan tüm antrenörlerimize teşekkür ederiz. Sporla yaşa Kırşehir” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)