Kırşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun ile Teknik Direktör Sinan Özdoğan Güneykent tesisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi:

“Almış olduğumuz bu sorumluluğun farkındayız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligde son 3 sezon olduğu gibi bu sezonda mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun ile Teknik Direktör Sinan Özdoğan Güneykent tesisinde basın mensuplarıyla yeni sezon öncesi bir araya geldi.

Başkan Torun ve Özdoğan, yeni sezonda Kırşehir’i en iyi şekilde temsil edecek takım kuracaklarını ve tararaftarlardan bu konuda desteklerini esirgemelerini istedi.

Başkan Torun yaptığı açıklamada: “Öncelikle buraya geldiğiniz için siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Bugün buraya Sinan hocamızın imza töreni için gelmiş bulunmaktayız. Sinan hocamızın futbol bilgisi, deneyimi ve tecrübesiyle takımımıza çok büyük katkı sağlayacağına inandığımız için takımı hocamıza emanet ettik. Sinan hocamızla birlikte Kırşehirspor’un alt yapısında yetişen Murat Sarı kardeşimiz de takımımızın kaleci antrenörü olarak yeni sezonda bizlerle çalışacak. Hem takımımız hem de şehrimiz için en doğru kararı verdiğimize inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun” açıklamasında bulundu.

Transfer çalışmalarına da açıklık getiren Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun: “Şuanda transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Takımımıza fayda sağlayacak, karakterli, kişilik sahibi oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bu konuda transfer çalışmalarımızı hızlandıracağız. Özellikle alternatif olarak sağ bek üzerine duracağız. Çünkü takımımızın en önemli mevkisi olduğunu düşünüyorum. Kadromuzdaki genç oyunculardan biri olan Emre Demir ayarında 10 Numara mevkiinde oynayacak genç oyunculara daha fazla ağırlık vereceğiz. Şunu açık yüreklilikle ifade edeyim ki öyle bir forvet oyuncusu getireceğim ki bu yapacağımız transfer ses getirecek. Şuan için ismini söylemek istemiyorum fakat iyi bir golcü takımımıza gelecek bunu net bir şekilde söyleyeyim. 3’üncü bölgeye transfer yapacağız. Takımımızda kalan oyuncuların akıbeti hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Birçok ismi yeni sezonda görmek istiyoruz. Kalıp kalmayacakları onların elinde. Elimizdeki en iyi futbolcuları tutup yapacağımız transferler ile sezona güçlü girmek istiyoruz. Özellikle Zini, Hakan Erçelik ve Savaş ile yola devam edeceğiz. Ozan, Oğuz ve Sırat ile tekrar oturup konuşacağız. Takımımızdan Tugay, Mert, Nuh ve kaleci Bekir ile yollarımızı ayırdık. Bekir’in ayrılmasını ardından bu ligi iyi tanıyan deneyimli bir kaleci ile anlaşacağız. Takımımızın menfaatlerini düşünerek ekonomik sıkıntıları da baz alarak transfer çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz. Sinan hocamızın da istediği futbolcuları da kadromuza katacağız” ifadeleri kullandı.

Başkan Çağatay Han Torun’un açıklamalarının ardından Sinan Özdoğan’da basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Deneyimli hoca yaptığı açıklamada: “Öncelikle buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz yıl kaleci antrenörü olarak yıllar sonra geldiğimiz Kırşehirspor’a bu sezon başkanımız Çağatay beyin ve yönetimin almış olduğu kararla Teknik Direktör olarak görev yapacağız. Almış olduğumuz bu sorumluluğun farkındayız. Kırşehirspor’u bayrağı düşürmeden en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Büyük bir yükün altına girdik. Fakat bu yük Kırşehirspor’un büyük taraftarlarının desteği ile en aza inecek. Onların desteğine çok ama çok ihtiyacımız var. Bizlerin yanında olup takımımıza sahip çıkmalarını istiyorum. İnşallah iyi bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Sinan hocanın konuşmalarının ardından imza törenine geçildi ve Sinan Özdoğan kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. (HABER: SALİH GÜNER)