Kırşehir Futbol Kulübü, TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor’da ön libero mevkiinde forma giyen Ali Kılıç’ı renklerine kattı.

Kırşehir FK Başkanı Çağatay Han Torun ile As Başkan Murat Tekdoğan, İnegölspor'dan Ali Kılıç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve “Ön libero mevkiinde görev yapan Ali Kılıç’a hoş geldin diyoruz. Kartalspor, Kartal Belediyespor, Akçaabatspor, Gümüşhanespor. Afjet Afyonspor, Uşakspor ve İnegölspor gibi önemli takımlarda forma giyen Ali Kılıç ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Ali kardeşimiz bu liglerde kendisini kanıtlamış bir kardeşimiz. Daha önce Kartalspor’da ve Gümüşhanespor’da 1’er sezon Afjet Afyonspor’da da 2 sezon şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu sezonda takımımızda başarılı olacaktır. Kendisine güveniyor ve yeşil-beyazlı forma altında vereceği mücadelede başarılar diliyoruz” dediler.

Kırşehirspor’a 2 yıllık imza atan 29 yaşındaki futbolcu Ali Kılıç ise “Kırşehir’e geldiğim için çok mutluyum. İnşallah burada başarılı olur ve takımımıza katkı sağlarım. Hayırlı olsun” dedi.

Bütün imkanları kullanarak Kırşehir’e layık bir kadro kurmak için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Kırşehir Futbol Kulübü As Başkanı Murat Tekdoğan, “Genel kurulumuzu yaptık ve takımımızın ismini ve logosunu değiştirdik. Artık lige bakıyoruz. Bundan böyle herkes bu takımdan başarı istiyorsa, bu şehirde herkes maddi ve manevi destek vermeli Herkes elini taşın altına koymalı ve güçleri oranında destek vermeli, hatta sponsor olmalı. Biz transferi transfer yapmak için yapmıyoruz. Biz takımımızın ekonomik durumuna, alacağımız oyuncuların takımımıza olan katkısına bakıyoruz. Teknik heyetimizin taleplerini titizlikle inceliyor ve ona göre bir çalışma içine giriyoruz. Çünkü bizler bu takımın geleceğini sırf milyonluk popüler transferler yapalım, ya da birileri mutlu olsun diye çöpe atamayız. Elbette ayrılan oyuncularımızın yerine gerekli transferler yapılıyor ve yapılacak ancak bunun için doğru zamanda doğru maliyetle bu adımı atacağız” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Kırşehir Futbol Külübü’nde geçen sezon forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçansporda forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ile Kırşehir FK ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Bilindiği üzere Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ta Kırşehir Belediyespor’la 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. (HABER: CUMHUR ASLAN)