Evinde oynadığı son üç maçını kazanarak çıkışını sürdüren Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 14.00’dte Manisa temsilcisi Akhisarspor’la Ahi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç saat 21.00’te başlayacak. Cumartesi günü grubunun güçlü ekiplerinden Ispartaspor’la deplasmanda golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan Kırşehir Belediyespor, dördüncü sıraya yükseldi.
Haftayı Isparta deplasmanında aldığı bir puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, Isparta’dan istedikleri sonucu aldıklarını, hedeflerinin Akhisarspor’u eli boş göndererek çıkışlarını sürdürmek olduğunu söyledi.
Dört eksik ile çıktıkları Ispartaspor karşısında alının bir puanın önemli olduğunu dikkat çeken Battal Çelik, “Isparta’dan alınan bir puan iyi bir sonuç. Çünkü rakibimiz bu gurubunun genç ve kaliteli ekiplerinden birisi. Eksik bir kadro ile iyi mücadele ettik ve iki-üç net pozisyonumuzu da golle sonuçlandıramadık. Ziraat Türkiye Kupası’nda Darıca’yı geçerek 4. Tura yükseldik. İnşallah Pazar günü Akhisar karşısında güçlü bir maç oynar ve kazanarak yolumuza emin adımlarla devam ederiz” dedi. 
Bir haftanın daha geride kaldığı ligde, 10’uncu hafta heyecanı 31 Ekim Pazar günü Kırklareli, Uşak, Kırşehir, Ankara, Nazilli, Şanlıurfa ve Karacabey’de yaşanacak. Grupta yine birbirinden zorlu ve sürpriz sonuçlara açık maçlar oynanacak.
Kırşehir Belediyespor PQaszar günü saat 14.00Te Akhisarspor ile karşı karşıya gelirken, aynı gün grubumuzda oynanacak haftanın maçları şöyle: 
Saat 14.00: Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor, saat 14.00: Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor AŞ-Pendikspor, Saat 14.00: Ankara Demirspor-Tarsus İdmanyurdu, saat 14.00: Nazilli Belediyespor-Isparta 32 Spor, saat 17.00B: Şanlıurfaspor-Bucaspor 1928, saat 19.00 Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor, saat 19.00: Eskişehirspor-24 Erzincanspor. Amed Sportif ile Pazarspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)