Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 18’inci hafta maçında Eyüpspor’u sahasında 1-0 yenen Kırşehirspor’un Diriliş40 Taraftar Grubu Tribün Lideri Yaşar Adıgüzel, sahada mücadele edip yüreğini ortaya koyan futbolcularına ve küfürsüz bir şekilde 90 dakika boyunca destekleyen Kırşehir halkına teşekkür etti.
Adıgüzel “Bizler Kırşehirspor taraftarları olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bizler bu takımı menfaatsiz ve hiçbir çıkar gözetmeden seviyoruz. Yepyeni bir takım ve teknik heyetimiz ile 2’nci yarı öncesi tertemiz bir sayfa açtık. Açtığımız sayfanın başına ise 1-0’lık Eyüpspor galibiyeti yazdırdık. Sayfanın sonuna ise “Şampiyon” yazdıracağız. Bu takıma bizler inanıyoruz. Sahada gerçekten mücadele eden ve galibiyeti hak eden bir takım vardı. Tribünde ise susmayan bir Kırşehir halkı vardı. İkisinin ortaklaşa olması bizlere 3 puanı getirdi. İnşallah bu birlikteliğinizi sezon sonuna kadar sürdürürüz ve 1.Lige çıkarız” ifadelerini kullandı.
Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını da belirten Adıgüzel, “Kastamonuspor grubumuzun güçlü ekiplerinden birisi. Şampiyonlukta grubumuzun iddialı takımlarından Tuzlaspor’u da deplasmanda 3-1 yenmesi de gücünü gösteriyor. Biz bu maçtan mutlaka puan ya da puanlarla dönmek zorundayız. Bunun için de Pazar günü Kastamonu’da takımımızın yanında olacağız” dedi. (Haber: Salih GÜNER)