Başakşehir Futbol Kulübü'nden Abdülkadir Çelik,  ile Buca 1928 Spor’dan Ahmet Sun TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir FK ile sözleşme imzaladı.

Sağ kanat mevkiinde görev yapan Abdülkadir Çelik, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Sırasıyla İstanbul Başakşehirspor, Somaspor, tekrar Başakşehirspor, Ceyhanspor ve son olarak Bayburtspor’da oynadı.

Başakşehirspor’un futbolcusu olan 1.78 boyunda, forvet ve sağ kanatta oynayan Abdulkadir Çelik, 21 yaşında ve Şanlıurfalı. 

İkinci transfer ise Ahmet Sun oldu. 185 boyundaki sol kanat oyuncusu Ahmet Sun futbola Ankara BAK kulübü altyapısında başladı. Ankaraspor ve Osmanlıspor altyapısında ve U-21 takımlarında oynayan Ahmet, Osmanlıspor, Ankaragücü, BAKspor, Etimesgut Belediyespor, 1461 Trabzonspor ve son olarak Buca 1928 Spor’da forma giydi.

Kırşehir FK Başkanı Çağatay Han Torun ile As Başkan Murat Tekdoğan’ın hazır bulunduğu imza töreni kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.

Başkan Torun, 3 yıl sözleşme imzaladıkları Abdulkadir Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Sun’a yeşil-beyazlı forma altında vereceği mücadelede başarılar dilediler.

Bilindiği üzere Kırşehir Futbol Kulübü’nde geçen sezon forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçansporda forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ve İnegölspor’dan Ali Kılıç’ı renlerine bağlamıştı.  (HABER: CUMHUR ASLAN)